Foto: autorka
Dort RED VELVET - můj první pokus
7. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
7.11.2017 20:11
Konec dobrý, všecko dobré a ten dort na to vypadá, že je zkrátka k nakousnutí.
Naděžda Špásová
7.11.2017 15:21
Tak Vladislavo, dávám čestné slovo, že tohle nikdy zkoušet nebudu. Možná to chtělo světlejší barvu. Určitě chutná báječně, ale já nemám ráda tmavé dorty, mně by asi nechutnal ani sachr. Radši si jdu dát ořechovou roládu, včera koupenou. Dneska už se dají koupit krásné dorty a ani ne tak drahé. Ale stejně jste šikulka. :-)
Helena Votíková
7.11.2017 13:45
Dort je krásný a určitě moc dobrý. Taky bych si dala kousek. A náznak té RED tam je :-) . Třeba jste měla nějaké extra tmavé kakao.
Alena Tollarová
7.11.2017 13:28
Vzhledem k tomu, že mám zrovna před sebou přípravu dortů na sobotní oslavu narozenin a svátku Martinů, četla jsem článek s dychtivostí sobě vlastní. Už se vidím v kuchyni a představuji si, jak budu zase hudrat, že mi to jde jako psovi pastva. RED VELVET tedy raději vypustím a upeču svůj osvědčený oříškový. Ale teda z té fotky bych si nejradši k mému polednímu kafíčku uřízla pořádný kus. Vypadá velmi jedle!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA