Foto: autorka
Jak jsem sázela brambory
9. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
4.12.2017 18:41
Je třeba odlišovat malichernosti od podstatných problémů. Myslím, že byste na toto téma mohla přednášet na vysoké škole...
Zdenka Jírová
10.11.2017 23:59
Moc vtipné. Připomnělo mi to, když jsme kdysi s manželem lepili tapety. Můj muž byl mírný, přemýšlivý a dovedl udělat i nemožné, ale byl velký puntičkář při práci. Nikdy jsme se nehádali, ale u lepení tapet jsme byli na rozvod. Já měřila, namáčela, on stříhal a lepil. Žádná moje sebemenší čárka nebyla dost přesná, " ta je o 1/2mm silnější, to bude vidět" - u stropu. Když jsme to přes mé skřípění zubů dodělali, byli jsme zas mírumilovný pár.
Eliška Murasová
10.11.2017 19:28
Blanko, jste rozený diplomat, mi se to ne vždy daří, ale zkouším. Velmi vtipné a povedené.
Jana Šenbergerová
10.11.2017 12:43
Zaujala jste moudrý přístup k partnerovi. Proč se někde plahočit, když to někdo umí líp. K této moudrosti jsem dospěla až ve druhém vztahu. Funguje nám to báječně.
Danuše Onderková
10.11.2017 10:14
Blanko, moc pěkěné ale znám mnoho mužů, kteří praktikuji to samé. Padá jim nádobí a pod a žena většinou řekne stejnou větu. Běž od toho raději si to udělám sama.
Zuzana Pivcová
9.11.2017 20:01
Je to moc hezké vyprávění a myslím, že jako dvojice jste doma navzdory tomuto lehkému škádlení v pohodě. To z toho textu pro mě jasně vysvítá.
Věra Lišková
9.11.2017 17:45
Slunce už tři dni nevykouklo z šedi, na člověka padá podzimní splín a jaro v nedohlednu. Moc ráda jsem si proto přečetla Váš článek plný pohody za 5 hvězdiček.
Helena Votíková
9.11.2017 16:10
Blanko pobavila jste mě a připomněla mi nevlastního otce, který si milimetrovou přesnost ze zaměstnání přenesl domů. Jím zasazená rajčata připomínala vojáky při přehlídce a mojí mamku odháněl se slovy, že nemá pro tuto činnost nadání.
Libor Farský
9.11.2017 15:38
Blaničko, já jsem přímo nadšený. Nalézt humor i u sázení brambor - to je velká výhra!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA