ilustrační foto: pixabay.com
Sexuální predátor
6. 11. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
8.11.2017 19:56
Je hezké vidět zde slovenštinu (i s tím rozdílem významu slova vybavit...) Olgo, zítra posílám se zpožděním svou knížku Maléry a já. Zaseklo se to u administrátora www stránek.
Jana Drobňáková
8.11.2017 13:47
Skvelý nadhľad na aktuálnu tému. Žiaľbohu veľa žien si vybavuje výhody cez posteľ a netýka sa to iba „celebrít“. Keď nekričali vtedy, tak teraz by mali byť ticho.
Olga Štolbová
8.11.2017 09:30
Bože, jak dlouho už mě nikdo neplácl po zadku a tak se mi to líbilo. Škoda... žaloby už asi nepodám, stejně si nikoho nepamatuju. *****
Drahomíra Stínilová
8.11.2017 01:24
Kdysi jsem byla na pískovišti s vnučkou. Excelovala tam asi pětiletá holčička. Vyloženě provokovala kluky. Vyhlídla si jednoho chudáka a když stál pod klouzačkou a ona nahoře, zvedla sukýnku a zavolala: Podívej se. Kluk byl z toho úplně zděšený a rodičům kolem spadla brada. Myslím, že se to v poslední době převrací. Až tahle generace doroste, žaloby budou podávat muži.
Josef Borecký
7.11.2017 18:07
Jo paní Hanko, kde je vystrčíno, tam je dovolíno tak to bylo ždycky. :)
Oldřich Čepelka
7.11.2017 14:08
No já se fakt děsně bavím nad vašimi komentáři! Co všechno se dá ještě domyslit a vytvořit. Napadlo mě méně výbušné téma. Mám zatím jen název - Čauky voe! Ale zbytek dopíšu....
Hana Rypáčková
7.11.2017 10:09
Nezáleží na tom , kdo plácne? Třeba sestřičky v nemocnici, jak se ohýbají přistlaní postele...Neříkalo , kde je vystrčíno, tam je dovolíno?
Libor Farský
7.11.2017 07:18
Bavím se, není nad to, když se do těchto úvah pustí vystudovaný sociolog!! :-)
Alena Tollarová
6.11.2017 20:21
A jak to teda vlastně bylo v neděli? Plácnul jste ji? Jestli ne, tak to by se mi nelíbilo.
Lidmila Nejedlá
6.11.2017 18:23
Fakt jsem se pobavila, se sexuálním obtěžováním je to hustý! Mně osobně nikdo po zadku neplácá. Asi to také zažaluju, protože se cítím odstrčená. Oldřichu, hezké, vtipné, současné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA