Slovinsko 2 - Termální lázně Snovik
FOTO: autorka a partner

Slovinsko 2 - Termální lázně Snovik

2. 11. 2017
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Jani,krásné čtení.!!! Už uvažuji o dovolené 2018!!!☺☺☺
Elena Valeriánová
Jano a Pavle, děkuji, za článek i za fotky. Klobouk dolů, cestovatelko, překonala jsi nemoc a zvítězila. Těším se na pokračování. Do Slovinska se také chystám, ale nevím kam dřív. Těch cílů je víc. Uvidíme příští rok.
Marie Ženatová
Díky za hezký článek i fotečky...
Lenka Hudečková
Jani, mně by se tam líbilo, ale s tou angínou, nevím, nevím. Asi bych měla cukání to vzdát. Jsi opravdu statečná.... Tak snad jste si to i přes zdravotní indispozici užili.
Eva Mužíková
Jani, jsi statečná, že jsi byla schopná cestovat i přes zdravotní potíže. Těším se na pokračování.... krásné fotky
Marie Seitlová
Jani, pěkné místo pobytu. Těším se na pokračování. Ještě jsem tam nebyla a stálo by to za úvahu.
Eva Balúchová
Podle fotek vypadá,že se vám vyčasilo.Počkám si na další pokračování.Moc by se mi takový zájezd líbil.
Naděžda Špásová
Jani, to ubytování vypadá moc hezky. A to posilovací zařízení pod okny je k nezaplacení, když se trochu víc najíme. Neboj, zpoždění, déšť a nachlazení z klimatizace jsem si prožila při cestě a pobytu do Chorvatska na Pelješac. A to se mi pod nosem ještě udělal obrovský opar. Hlavní je, že jste si to užili a fotky jsou taky pěkné.
Jana Šenbergerová
Jiřinko, dík za připomenutí vašeho článku. Ráda si ho znovu přečtu. Slovinsko je moje srdeční záležitost.
Jana Šenbergerová
Zuzko, s tou kartou jsi mě rozesmála, ale když jsme s ní bojovali i u dveří, tak mi do smíchu nebylo. Připadala jsem si jako úplný blb, který neumí ani dveře otevřít. Bylo s ní spřažené i topení. Také nám chvíli trvalo, než nám došlo, jak netopit v noci naplno. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%