Foto: autorka
Podzimní Průhonický park
30. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
30.10.2017 16:15
V Průhonicích jsem byla v létě /dávno tomu/, na svatbě kolegyně. Byla nádherná na nádvoří zámku. Podzimní procházka byla též pěkná a o to víc příjemná, že byla s přáteli. Alenko, hezky jsi to nafotila a my jsme se k tomu podzimu, jako seniorky, náramně hodily. Díky za foto.
Věra Ježková
30.10.2017 15:47
Ali, paráda. Moc hezký text, krásné fotky. Ten kočičák se ti povedl. Samotné zrcadlení je úžasný nápad. Pro mne překvapivě hezky vyšla i fotka z metra. Díky.
Dana Kolářová
30.10.2017 15:00
Bylo nás pět,
patřil nám svět,
v podzimní čas
byl park jen náš,
ticho a klid
i slunce svit,
příjemně překvapil
průhonický park.
Alenko, bezva fotky, děkuji.
Naděžda Špásová
30.10.2017 14:34
Álo, máš to jako vždy moc hezké. Průhonice neznám, zatím jsme se tam nikdy nedostali, takže nevím ani o kvetoucích rododendronech. Ale procházka to byla podle fotek moc pěkná a to je hlavní.
Jitka Hašková
30.10.2017 12:54
Průhonický park u zámku je moje dlouholetá láska. V posledních letech jsem se také zamilovala do Dendrologické zahrady v Průhonicích na opačné straně dálnice. je to tam bohužel daleko od autobusu, ale stojí to zato. Mohli bychom se domluvit a dát si společný výlet také tam. Asi až na jaře, teď už je počasí dost nejisté.
Zuzana Pivcová
30.10.2017 09:46
Znám průhonický park jako většina ostatních pouze v jarním hávu, ale takto je také velmi působivý. Stačí se dívat, cítit, vnímat, naslouchat řeči přírody. A to Ty umíš.
Dana Tomanová
30.10.2017 09:30
Hezký článek a moc pěkné fotografie, paní Tollarová, procházky zdejším parkem mají magické kouzlo, vždy mi tam bylo moc dobře :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA