Ode dna až do prvního patra
FOTO: autor

Ode dna až do prvního patra

31. 10. 2017

rozhovor
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Myslím, že není nic lepšího, než když si člověk, který se jinak "nechytne", může dokázat, že na to má, že není zbytečný a může být prospěšný dalším lidem. Projektu fandím a děkuji za rozhovor. Mám to trochu daleko, abych jela do Libererce do kavárny, ale odkaz pošlu někomu, o kom si myslím, že by tam mohl zajít.
Lidmila Nejedlá
Práce je lék, zažila jsem to a plně potvrzuji. Je to dobrý nápad a přeji mu úspěch. Do Liberce jezdím, určitě tam zajdu. Oldřichu, díky za tento článek.
Oldřich Čepelka
Milé dámy a pane, mockrát díky za všechny komentáře a návrhy. Moc mě to povzbudilo do další práce (i do psaní :-) . Teda... pište sem ještě další, vzniká jakási "kolektivní moudrost" a ta má svou hodnotu, větší, než měl ten původní podklad.
Věra Ježková
Oldřichu, váš text na mě velmi zapůsobil. Depresi jsem zažila před časem na vlastní duši a hlavu. Proto nesnáším, když se říká „depka“. Je to skutečně nemoc zlá, paralyzující a člověk musí vynaložit velké úsilí, aby se z ní uzdravil. Protože to není špatná nálada a rady typu „Nic si z toho nedělej“ jsou k ničemu. Dokud je v pořádku hlava, člověk si dokáže poradit s ledasčím. Když ale hlava nemůže, není žádný vedlejší zdroj, který by ji nahradil. Přeji kavárně hodně štěstí.
Libuše Hvězdová
Oldo, krásně jsi kavárnu zpropagoval, také si myslím, že s návštěvností problém nebude. A sortiment - vynikající.
Hana Rypáčková
Znám podobné z Prahy a není tam prázdno.Bývají tam vernisáže výstav se zdravými i díla postižených.A prima dětský koutek.
Eva Mužíková
Oldo díky za upozornění, zrovna zítra mám cestu do centra Liberce, tak se po kavárně poohlédnu. Určitě si něco dobrého dám a tak i já ráda přispěji malou troškou: " do mlýna".
Zuzana Pivcová
U nás na Chodově je kavárna s lehce mentálně postiženou obsluhou, ale to je zase trochu jiný případ. Rozhovor je velmi hodnotný. Oceňuji jeho sepsání a hlavně samotný fakt, že kavárna takto existuje.
Libor Farský
To je, Miluško, bezva nápad. A především je výborný nápad od Oldy Čepelky tento článek, kterým kavárnu propaguje. Snad to bude číst místní Evička Bertice...
Libor Farský
Mám smutnou zkušenost s touto nemocí v rodině a velmi této kavárně fandím. Přesto se trochu obávám, jestli nebude pro zaměstnance deprimující případná malá návštěvnost kavárny. Kdybych žil v Liberci, chodil bych tam často a dával si tam schůzky s přáteli.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%