FOTO: autor
Ode dna až do prvního patra
31. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
31.10.2017 19:42
Myslím, že není nic lepšího, než když si člověk, který se jinak "nechytne", může dokázat, že na to má, že není zbytečný a může být prospěšný dalším lidem. Projektu fandím a děkuji za rozhovor. Mám to trochu daleko, abych jela do Libererce do kavárny, ale odkaz pošlu někomu, o kom si myslím, že by tam mohl zajít.
Lidmila Nejedlá
31.10.2017 19:27
Práce je lék, zažila jsem to a plně potvrzuji. Je to dobrý nápad a přeji mu úspěch. Do Liberce jezdím, určitě tam zajdu. Oldřichu, díky za tento článek.
Oldřich Čepelka
31.10.2017 18:26
Milé dámy a pane, mockrát díky za všechny komentáře a návrhy. Moc mě to povzbudilo do další práce (i do psaní :-) . Teda... pište sem ještě další, vzniká jakási "kolektivní moudrost" a ta má svou hodnotu, větší, než měl ten původní podklad.
Věra Ježková
31.10.2017 17:10
Oldřichu, váš text na mě velmi zapůsobil. Depresi jsem zažila před časem na vlastní duši a hlavu. Proto nesnáším, když se říká „depka“. Je to skutečně nemoc zlá, paralyzující a člověk musí vynaložit velké úsilí, aby se z ní uzdravil. Protože to není špatná nálada a rady typu „Nic si z toho nedělej“ jsou k ničemu. Dokud je v pořádku hlava, člověk si dokáže poradit s ledasčím. Když ale hlava nemůže, není žádný vedlejší zdroj, který by ji nahradil. Přeji kavárně hodně štěstí.
Libuše Hvězdová
31.10.2017 15:58
Oldo, krásně jsi kavárnu zpropagoval, také si myslím, že s návštěvností problém nebude. A sortiment - vynikající.
Hana Rypáčková
31.10.2017 14:32
Znám podobné z Prahy a není tam prázdno.Bývají tam vernisáže výstav se zdravými i díla postižených.A prima dětský koutek.
Eva Mužíková
31.10.2017 14:14
Oldo díky za upozornění, zrovna zítra mám cestu do centra Liberce, tak se po kavárně poohlédnu. Určitě si něco dobrého dám a tak i já ráda přispěji malou troškou: " do mlýna".
Zuzana Pivcová
31.10.2017 11:55
U nás na Chodově je kavárna s lehce mentálně postiženou obsluhou, ale to je zase trochu jiný případ. Rozhovor je velmi hodnotný. Oceňuji jeho sepsání a hlavně samotný fakt, že kavárna takto existuje.
Libor Farský
31.10.2017 11:50
To je, Miluško, bezva nápad. A především je výborný nápad od Oldy Čepelky tento článek, kterým kavárnu propaguje. Snad to bude číst místní Evička Bertice...
Libor Farský
31.10.2017 10:22
Mám smutnou zkušenost s touto nemocí v rodině a velmi této kavárně fandím. Přesto se trochu obávám, jestli nebude pro zaměstnance deprimující případná malá návštěvnost kavárny. Kdybych žil v Liberci, chodil bych tam často a dával si tam schůzky s přáteli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA