Štěpán Michalovič: Bez pohybu jako bych nebyl
Foto: z archivu Štěpána Michaloviče

Štěpán Michalovič: Bez pohybu jako bych nebyl

29. 10. 2017
Můj příběh Soutěž - Akční senioři
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Blanko, díky, všem aktivním seniorům fandím. Já sice už neběhám, neskáču, nelezu, jen chodím. Ale chodím rychle, chodím dobře, chodím dlouho. Jsem aktivní senior.. *****
Jaroslava Handlová
Tak výjimečnému, pracovitému a soutěživému typu člověka by jistě slušel také stupínek vítězů v této soutěži "Akční senior" společně s autorkou rozhovoru, paní Blankou.
Eva Mužíková
No vida, zajímavý příspěvek do soutěže.
Blanka Macháčková
Já jsem běhala 400 m a 100 m překážek. 400 m překážek za mého mládí začínalo. To by mi asi vyhovovalo nejlépe. Ale přesně jak Zuzano píšete. V mládí atletiku, později volejbal.
Helenka Vambleki
Takový sport by mne asi zabil, klobouk dolů!
Zuzana Pivcová
Výborný rozhovor. Mám ráda články formou rozhovorů. Je obdivuhodné, že se pan M. dal ve zralejším věku na atletiku. spíš bych očekávala, že to bude naopak, v mládí atletiku, později třeba ještě fotbal nebo požární sport. A co jste. Blanko, dělala za lehkoatletickou disciplínu Vy??

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%