FOTO: Oldřich Čepelka před startem ekolo Senior Tour. Archiv redakce
Oldřich Čepelka: Maléry a já
26. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
7.11.2017 08:51
Malér s Maléry!! Až po vašich upozorněních jsme přišli na to, že na www.malery.cz zhavarovalo to přijímání objednávek. Teď to teprve řešíme s administrátorem. Takže objedávky k nám nedocházely. Ještě se zde ozvu. Můžete však použít malery@tima-liberec.cz - děkuji.
Alena Vávrová
27.10.2017 19:37
Libore, koukla jsem se, to není Č. Krumlov, ale Náchodskej zámeček z vršku, kulatýho...on je Olda rodák...
Libor Farský
27.10.2017 10:00
Prosba o informaci. U objednávky zde je vpravo fotografie, která mi připomíná záběr z Českého Krumlova se zámeckou věží, ale nějak mi k tomu nesedne ten menší kostelík. Mýlím se?
Libor Farský
27.10.2017 09:49
Děkuji redakci za tento nápad. Je to přesně můj nejoblíbenější druh humoru. Knížku objednávám, nadělím si jí pod stromeček.
Alena Vávrová
26.10.2017 20:52
Mohu vřele doporučit. Asi nebudu sama, kdo se v mnohých epizodách této knihy poznal ;-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA