Foto: autorka
Podzimní procházka po Petříně
30. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
31.10.2017 21:33
Další bezvadný článek a pěkně doplňující fotečky. Vy Pražáci se prostě máte, matička Praha je magicky krásná a fotogenická. A pořád je co objevovat, čím se kochat. Děkuji za sdílení.
Alena Tollarová
31.10.2017 19:57
Hezká procházka . A jako Zuzka, i já pamatuji krásnou přehlídku i60 v letohrádku Kinských v historických šatech.
Jaroslava Handlová
31.10.2017 11:04
Paráda! Už je to hodně dávno, co jsem se seznamovala s tamními cestičkami. Díky za pěkné vyprávění i fotky.
Marie Ženatová
31.10.2017 07:27
Letohrádek Kinských i zahrady jsem navštívila loni s vnukem - moc se nám tam líbilo. Díky za milé přiblížení...
Jitka Hašková
30.10.2017 19:24
Lidmilo, mohla jsi klidně jít z Arbesova náměstí buď po Štefánikově ulici nebo Elišky Peškové na Náměstí Kinských a tam vstoupit do Kinského zahrady a tlačit kočárek až nahoru.
Eliška Murasová
30.10.2017 16:56
Na Petříně jsem byla jako dítě, teď jsem měla možnost prostřednictvím Vašich fotek znovu zavítat na ta místa, díky!
Lidmila Nejedlá
30.10.2017 16:21
Petřín jsem projezdila s kočárkem. Vytlačila jsem ho z Arbesova náměstí až nahoru. Doufám, že se po 12 letech nepletu v názvu náměstí. Při jízdě zpět jsem byla ráda, že má kočár brzdu. Jitko, moc hezké!
Věra Ježková
30.10.2017 15:58
Zajímavé záběry, hezké fotky. Petřín je klasika. Byla jsem tam dokonce jako hodně dospělá i na prvního máje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA