Foto: autorka
Podzimní procházka po Petříně
30. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
30.10.2017 14:41
Petřín znám, dokonce jsem tam byla, i když ne jako Liborek na randeti. Byla to procházka. Podle fotek to tam vypadá moc pěkně.
Zuzana Pivcová
30.10.2017 12:19
Už jsem tam nebyla, ani nepamatuji. To asi bude tím, že nerandím. :-) Ne, teď vážně, jsou to moc hezké fotky. Letohrádek Kinských znám. I60 tam mělo dokonce jednu módní přehlídku.
Libor Farský
30.10.2017 11:44
Doufám, že stále funguje lanovka na Petřín, která byla původně kuriozní konstrukce. Nahoře vítala hosty restaurace "Nebozízek". Tam jsme měli maturitní večírek. :-)
Libor Farský
30.10.2017 11:39
Děkuji za připomenutí mého mládí. Na Petřín jsem chodil randit, je tam sousta laviček v nádherném prostředí. Zajímalo by mne, jestli ještě existuje restaurace "Oživlé dřevo", z její terasy byl snad nejkrásnější pohled na Prahu, protože je v jednom záběru Staré Město i Hradčany. Vodil jsem tam své zahraniční návštěvy a všichni mi dali za pravdu, že Praha je nejkrásnější město na světě. Leč po promoci jsem musel Prahu opustit a hledat v pohraničí zaměstnání s bytem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA