FOTO: autorka
Tip na výlet - Vaňovský vodopád a labské vyhlídky, díl 2
25. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
26.10.2017 08:23
Alčo, Ty bys mohla psát cestopisy přímo profesionálně a také na internetu poutače pro cestovní kanceláře, jen by to chtělo ještě přeložit do světových jazyků. Při pohledu na hrad jako stavař žasnu nad tím, jak tam dopravili všechen stavební materiál. Pohádková stezka je opravdu pohádkově krásná a ten oblečený domeček bys ještě měla dát někam soutěžně! Letím na hvězdičky.
Marie Novotná
25.10.2017 20:25
Ty se nezdáš,ale Ty jsi.......přímo provokatér s nabídkami procházek.I já bych si s Tebou dala říct.Tak možná s íčkem nějaký ten výlet dáme,až bude zase tepleji,ale letos už to nestihnu.Ty fotky lákají a lákají.
Zuzana Pivcová
25.10.2017 19:50
Krásný výlet, bezvadně a velmi informativně podaný, jako kdyby to byl Průvodce nebo alespoň itinerář. A Tvé všímavé fotky mě vždy nadchnou.
Naděžda Špásová
25.10.2017 14:32
Už jsem tam sice byla 2x, ale pokud by se sešli íčkaři, klidně bych se zúčastnila a přibrala bych i muže a psy. Hele, kamarádko, uvědomuješ si, že mi lezeš do zelí? Ne, mě to nevadí, tvoje články si přečte víc lidí, takže šíříš krásu mého domova i za mě. A děláš to moc hezky. Já to znám k vodopádům a pak kostelík v Dubičkách, nebo v Dubicích? Fotky jsou moc pěkné.
Věra Ježková
25.10.2017 14:31
Moc hezká pozvánka, krásné fotky. Střekov je pohádkově kouzelný. Viděla jsem ho několikrát ale jen z vlaku.
Olga Štolbová
25.10.2017 14:07
Je to moc lákavé, šla bych. Napiš kdy a kde, dostavím se střízlivá a čistě oblečená. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA