Sudoku - víc než trénink mozku
Foto: autorka

Sudoku - víc než trénink mozku

24. 10. 2017
zábava
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Sudoku zásadně neluštím. všechny už má vyluštěné manželka.
Jan Bratan
Kromě sudoku přispívají mozku i jiné aktivity. Například únikové hry. byl jsem tam minulý týden a bylo to pro mě něco novýho. Zažijete fakt nestandartní situaci a je to i prča. Jestli se jich zůčastňovat hodně tak to vážně pomůže na IQ. Koho by to zajímalo, tak jsem byl tady - https://questerland.cz/unikovy-pokoj-hvezdny-element/
Libor Farský
Moc se mi líbí ten Zuzky příběh s anglickou holčičkou. :-) Ale u zmrzliny bych spíš volil nějaký pohyb.
Libor Farský
Ještě jsem to nezkoušel, nějak mě to míjelo. Potřeboval bych se napřed podívat na rozluštěný obrázek. Ale kde?
Naděžda Špásová
Sudoku jsem zkoušela a tudy bystření mého mozku nevede. Mně stačí křížovky, v těch jsem borec. Klidně to přenechám jiným.
Zdenka Jírová
Popsala jste to báječně, také už řadu let luštím sudoku. A přesně, jak jste to popsala, se zlepšuji. Ale sudoku vám také napoví, kdy jste už unavená a raději si odpočiňte . To se pozná, že vám to najednou " nejde". Já dokonce sudoku používám v noci jako uspávací prostředek. Když jsem roztěkaná a nemohu usnout, vyluštím si 1- 2 sudoku, to mne uklidní, přestanou mě trápit " hloupé" myšlenky a usnu. Je to takový duševní tělocvik.
Jana Šenbergerová
Sudoku mě také baví, ale ještě víc skládání puzzle na internetu. Pěkný článek.
Lidmila Nejedlá
Sudoku luštím velmi ráda. Stane se mi někdy, že střední obtížnost nevyluštím, ale těžkou ano.
Jan Brič
Sudoku je bezva,přešel jsem na něj z křížovek.Kombinace čísel je dobrá na prohánění mozkových závitů!!!
Věra Ježková
Sudoku pro mě není. Obecně nemám ráda čísla a také neoplývám trpělivostí, která je pro jeho luštění asi potřeba. Vystřihuji ho ale z tisku pro kamarádku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%