Foto: autorka
Sudoku - víc než trénink mozku
24. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Bratan
11.4.2018 17:02
Kromě sudoku přispívají mozku i jiné aktivity. Například únikové hry. byl jsem tam minulý týden a bylo to pro mě něco novýho. Zažijete fakt nestandartní situaci a je to i prča. Jestli se jich zůčastňovat hodně tak to vážně pomůže na IQ. Koho by to zajímalo, tak jsem byl tady - https://questerland.cz/unikovy-pokoj-hvezdny-element/
Libor Farský
26.10.2017 08:46
Moc se mi líbí ten Zuzky příběh s anglickou holčičkou. :-) Ale u zmrzliny bych spíš volil nějaký pohyb.
Libor Farský
26.10.2017 08:44
Ještě jsem to nezkoušel, nějak mě to míjelo. Potřeboval bych se napřed podívat na rozluštěný obrázek. Ale kde?
Naděžda Špásová
25.10.2017 14:40
Sudoku jsem zkoušela a tudy bystření mého mozku nevede. Mně stačí křížovky, v těch jsem borec. Klidně to přenechám jiným.
Zdenka Jírová
24.10.2017 23:32
Popsala jste to báječně, také už řadu let luštím sudoku. A přesně, jak jste to popsala, se zlepšuji. Ale sudoku vám také napoví, kdy jste už unavená a raději si odpočiňte . To se pozná, že vám to najednou " nejde". Já dokonce sudoku používám v noci jako uspávací prostředek. Když jsem roztěkaná a nemohu usnout, vyluštím si 1- 2 sudoku, to mne uklidní, přestanou mě trápit " hloupé" myšlenky a usnu. Je to takový duševní tělocvik.
Jana Šenbergerová
24.10.2017 19:21
Sudoku mě také baví, ale ještě víc skládání puzzle na internetu. Pěkný článek.
Lidmila Nejedlá
24.10.2017 14:12
Sudoku luštím velmi ráda. Stane se mi někdy, že střední obtížnost nevyluštím, ale těžkou ano.
Jan Brič
24.10.2017 14:06
Sudoku je bezva,přešel jsem na něj z křížovek.Kombinace čísel je dobrá na prohánění mozkových závitů!!!
Věra Ježková
24.10.2017 13:00
Sudoku pro mě není. Obecně nemám ráda čísla a také neoplývám trpělivostí, která je pro jeho luštění asi potřeba. Vystřihuji ho ale z tisku pro kamarádku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA