Procházka Průhonickým parkem
ilustrační foto: pixabay.com

Procházka Průhonickým parkem

20. 10. 2017

Zvu pražské i blízkopražské íčkaře na úžasnou procházku

barevným Průhonickým parkem ve čtvrtek 26.října 2017.

Metrem C z Hl.nádraží 9.22, 9.36, 9.52 do stanice Opatov,

tam bus 363 a 385, čekání 3 - 5 minut

Průhonice 10.01, 10.15, 10.31

Zpáteční odjezd z Průhonic 15.07, 15.16, 15.19

V Průhonicích možno poobědvat nebo jen posedět, času bude dost.

Prosím, napište do komentářů, kdo má zájem a který čas bude nejvíce vyhovovat.

Ahoj a těším se, Olina♥

Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Olinko, děkuji za pozvání. Když nenastanou nepředvídané události, zpožděný vlak, nemoc apod. budu v Praze na Hlavním nádraží v 9,02 hodin. Doufám, že nám bude přát počasí.
Naděžda Špásová
Olinko, Průhonice by se mi určitě líbily, ale od nás je to trochu dál. Všem účastníkům přeji krásný výlet a hlavně počásí. :-)
Věra Ježková
Milá Olgo, ráda bych se zúčastnila. Průhonický park je krásný. V Průhonicích jsem byla naposled na operaci katarakty, tak bych je mohla vidět jinýma očima. Půlhodina nehraje roli, mám-li si vybrat, pak v 10.01. Budu zde sledovat další vývoj.
Zuzana Pivcová
Díky za pečlivou instruktáž. Dala sis s tím práci. Zatím ještě nevím, ale docela bych ráda jela. Opatov mám od nás kousek, pokud nebudu v práci.
Hana Rypáčková
Už jsem se omluvila, mám ouřad.Že jsou prázdniny, nehlídám kupodivu.
Jarmila Komberec Jakubcová
Olinko kdybych nebyla v té době v Izraeli určitě bych s setkání zúčastnila. Je to skvělý nápad. Třeba ale příští rok až pokvetou rododendrony by jsi mohla procházku zopakovat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%