Ilustrační foto: pixabay.com
Smutné říjnové ráno
21. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
22.10.2017 20:47
BLANKO.,příspėvek je úžasný.!!Tolik opravdové PRAVDY ,která je kolem nàs!!Mám ráda rána.Hlavnė proto,že když se vzbudím tak vím, že ještė žiji a mám tedy šanci nastávajíci den prožít co nejlépe k obrazu svému.SKORO každý v našem vėku má nėjaké problémy.Pokud budeme ve dne spát,tak v noci spát nebudem,když se přes den unavíme jen pasivnė a ne aktivnė,opėt budou problémy se span a tudíž i vstáváním
..Ale to ať di každý probere sám.Ještė jednou-Blanko za příspěvek moc děkuji!!!Hodnotit mebudu ,protože se mi nikdy nepodaří namačkat plný počet bodū.A to hy byla šloda.
Helenka Vambleki
22.10.2017 18:03
Mám ráda rána, pokud nejsem vzhůru už od čtyř :-) Nemám ráda rána, kdy se nemůžu rozhýbat a skučím. A těch je do měsíce aspoň pět.
Marie Seitlová
22.10.2017 14:03
Když jsem chodila do práce, tak jsem sychravé podzimní rána neměla ráda. Nyní mi již nevadí a radost mám ze zapáleného krbu, který si v tuto mlhavou a pošmurnou dobu zapaluji. Často koukám do ohně a vzpomínám a ....... Pěkný článek.
Zuzana Pivcová
21.10.2017 18:46
Je to moc hezký příspěvek. Po letech vzpomínám, jak se topilo v kamnech. krb jsem nezažila, ale od kamen se šířilo teplo, které se vůbec nedalo srovnat s ústředním topením, i když takto topit samozřejmě nebylo jednoduché. Je hezké, co všechno může přispět k příjemnému ránu. Jen chtít!
Věra Ježková
21.10.2017 14:12
Typicky sychravé podzimní ráno je to, které mi obaluje duši klidem. Na rozdíl od rána jarního, slunného s modrou oblohou. V dospělém věku jsem neměla ráda rána, po probuzení jsem se cítila mizerně, „ráno moudřejší večera“ u mě neplatilo. Změnilo se to (zlepšilo?) postupně za dobu, kdy jsem v důchodu. Budím se mezi 5. a 6. hodinou a většinou se cítím dobře a ochotně vstávám. Přesto zůstávám
„sovou“. Slunce a světlo mě nenabíjí. Váš text se mi ovšem líbí.
Naděžda Špásová
21.10.2017 13:48
Nemám ráda rána, když je tma, sychravo, déšť. Nejraději bych zůstala v posteli celý den. A to netrpím žádnými depresemi. Prostě nerada vstávám. Máš to, Blanko, hezky napsáné, i když to na mě působí trochu smutně a neutěšeně. Já si cvičím mozek křížovkama, pasians jsem před lety opustila. Taky se těším na vrácenou hodinu.
Oldřich Čepelka
21.10.2017 09:31
Tak tohle je naprosto skvělý čtení! Blahopřeju, jak jste mi připoutala oči ke svým slovům, opravdu krásné vyprávění. A úvod je jak šitý právě na dnešní ychravý mlhavý podzimní den. A já se od rána vyrovnávám se dvěma událostmi - mozková mrtvice v příbuzenstvu a pak smrt naší kamarádky, tak nespravedlivá, jak to jen Osud umí...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA