"Akční senior" - nová soutěž portálu i60
Soutěž o tablet Lenovo: Akční senioři
15. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Samalova
27.11.2017 12:43
Dobrý den!
Napsala jsem príšpěvek na soutěže Akční senior, ale podařilo se vložit k příspěvku pouze 1 fotografii. Omlouvám se, ale PC nade mnou stále vitězí, poraďte prosím, jak mám doplnit druhou forografii? Děkuji
Elena Valeriánová
18.11.2017 16:30
Paní Christová, napíšete článek s titulkem "Soutěž o tablet Lenovo: ........ (nějaký název) na svém vlastním profilu, dáte zveřejnit a je hotovo. Jen si přečtěte pravidla soutěže v tomto článku.
Jan Raška
19.10.2017 12:42
Dobrý den, raději jsme změnili titulek u tohoto článku o soutěži, aby nemátl. Nehledáme akční seniory, soutěž spočívá v tom, že naopak čtenáři mají takového seniora vyhledat či vytipovat a napsat o něm. Viz zadání: Představte tyto akční seniory našim čtenářům - napište o těchto lidech příběh nebo s nimi udělejte rozhovor a vyhrajte některou z cen! Členové redakce se zástupci partnera soutěže poté vyberou nejzajímavější příspěvek (reportáž, rozhovor, příběh).
Eva Mužíková
19.10.2017 11:35
Pochopila jsem to i já, napíši článek o jedné vyjímečné seniorce, případně přidám fotky a odešlu jako každý jiný článek redakci. Nikdy se u soutěží nezveřejňovala jména " porotců" a jsem přesvědčená, že mnohdy velmi těžké rozhodování o víttězi z velkého počtu soutěžnících bylo nestranné.
Zuzana Pivcová
19.10.2017 09:52
Já myslím, že to je jasné. Kdo bude chtít, pošle příspěvek o JAKÉMKOLIV člověku, o němž je přesvědčen, že právě on je tím výrazně akčním seniorem. Nebylo nikde řečeno, že to nemůže být člověk z portálu, ale ani, že to má být člověk z portálu. Byla tam pouze formulace "znáte ve svém okolí...", která asi zrovna nepočítá s tzv. celebritami, o nichž už je známo pomalu první poslední. A co se týče formy - volné ruce, i když rozhovor je asi poněkud náročnější. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
18.10.2017 21:42
Jak jsem již se zmínila navrhuji Radka Cakla a můj návrh podpořil i pan K.Komberec - není na PC, ale požádal mně abych dala i hlas za něj. Děkuji
Redakce i60
18.10.2017 21:11
Dobrý večer, nejzajímavější příspěvky vyberou zástupci redakce společně se zástupcem Agentury Dobrý den.
Zuzana Pivcová
18.10.2017 21:03
Odpovídám za sebe: Odpověď na první otázku dosud neznám. Druhé otázce dobře nerozumím - kdo z osazenstva redakce i60 případně hodnotitelů je vyloučen ze soutěže?? Tak např. já jsem se už (viz níže) vyloučila sama. A nemyslím si ani, že by chtěl soutěžit i manažer p. Raška. :-))) A kdo další?
Jan Raška
17.10.2017 13:24
Jen pro upřesnění - fotografie u článku je jen ilustrační. nejde o "extrémního důchodce", ale seniora, který má zajímavé aktivity, je něčím vyjímečný a může tedy inspirovat ostatní. Takových je jistě dost (a určitě i na tomto portálu)...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA