"Akční senior" - nová soutěž portálu i60
Soutěž o tablet Lenovo: Akční senioři
15. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
17.10.2017 12:35
Já, prosím, rozhodně ne. Kdysi už Honza se mnou nějaký rozhovor dělal. Myslím, že to je míněno jako prezentace někoho, koho ostatní neznají, aby je ten článek zaujal, případně inspiroval. :-D
Jarmila Komberec Jakubcová
17.10.2017 12:14
Libuško souhlas - přiznám se, že všichni 4 jmenovaní mají můj souhlas - jsou skvělí a Radek C. by byl můj favorit.Líbí se mi jak každému pomůže (mně už několikrát) a tak i když Elenky si vážím jako skvělé fotogrfky, Evky M. pro je vztah k Bertíkovi, bez Zuzky by byl portál prázdný dávám hlas Radkovi.
Libuše Křapová
17.10.2017 11:18
Jarmilo J., proč sahat k těm, kteří jsou už známí? Vybírala bych mezi námi. Jen na ukázku - Evka M. a její Bertík, Zuzka P. a její básně, Elena V. a její fotky, Radek C. a jeho ochota každému pomoci, typů je tu určitě víc, nevejdou se. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
17.10.2017 08:37
Znám pár seniorů, kteří jsou tzv. akční - pracují, sportují a věnuj se svým zálibám. Ale EXTRÉMNĚ akční důchodce neznám. Je otázka co je být extrémní? Já nevím.Možná vrcholový sportovec, podnikatel, umělec. Napadá mně Mistr Karel Gott.
Zuzana Pivcová
16.10.2017 09:53
Já už jsem během pár let několik rozhovorů s takovými lidmi udělala v tehdejší rubrice Zpovídání. Teď prozatím žádný tip nemám. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA