Foto: autorka
O stromech a se stromy
14. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
14.10.2017 20:20
Stromy miluju, ale veršovat neumím. Proto jsem si v tichoučku s pokorou přečetla Tvoje verše, Zuzko. A samozřejmě prohlédla stromovou galerii.
Zuzana Pivcová
14.10.2017 20:11
Mám radost, že to klaplo. A stromy si tuhle maličkost víc než zaslouží.
Elena Valeriánová
14.10.2017 19:49
Já jsem věděla, že se vám verše budou líbit, vždyť jsou Zuzčiné! A ta je skvělá! A ode mne má jen tři fotky, takže má zásluha je pravdu nepatrná. Snad jen ten prvotní impuls.
Lenka Hudečková
14.10.2017 17:44
Zuzko, nádhera...nemá to chybu... ************************************
Marie Seitlová
14.10.2017 14:07
Zuzko nemám slov, nádhera. I fotky krásně dokreslují. Oběma x hvězdiček.
Jana Šenbergerová
14.10.2017 13:23
Děvčata, překrásné; verše i fotografie. Stromy jsou moje srdeční záležitost. Těžce nesu, když vidím, jak se s nimi občas necitlivě zachází. Podporuji všechny, kteří je chrání. Např. http://www.arnika.org/ nebo www.alejroku.cz
Blanka Macháčková
14.10.2017 11:56
Vy ty básně neveršujete. Vy je cítíte a prožíváte. Bez toho by něco tak pěkného nevzniklo.
Věra Ježková
14.10.2017 11:14
Milá Zuzko, jedna z nejkrásnějších básní, které jsem od tebe četla. Fotky nádherné. / Wenn ein Freund stirbt, klingen die Glocken anders als sonst. Martin Luther
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA