Ilustrační foto: pinterest.com
Jak vypadat mladší bez plastik
6. 10. 2017Stárnoucí dáma má na vybranou. Buďto se pouštět do nákladných takzvaně omlazovacích procedur s rizikem, že časem začne vypadat jako umělý kačer Donald, nebo se rozhodnout stárnout přirozeně. To neznamená rezignovat na to, jak vypadá. Jsou finty, které dokáží větší divy, než plastičtí chirurgové.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
8.10.2017 16:27
Je hezké doporučit, že by ženy ve vyšším věku měly navštěvovat pedikúru, manikůru a kosmetiku / Jarmila J./,,, ale kde na to mají mnohé, jako já, brát?? A to mám docela slušnou penzi. Ano, mohla bych ušetřit tím, že zruším internet, telefon, auto, penzijí a úrazové pojištění a prodám Bertíka:(((((( Já jsem ráda, když si mohu dovolit pedikůru, jelikož si sama nedokážu chodidla a nehty upravit. Krémy na obličej kupuji po poradě kvalitní, mám citlivou pleť. Vrásky neskrývám, tvrdím že ty moje jsou od smíchu:)))) A hlavně jsem skoro pořád pozitivně naladěná a to mé vizáži prospívá daleko více, nežli nějaká
"chemie "...
Zdenka Jírová
8.10.2017 00:14
Souhlasím s názorem, že sebedražší plastika či "šminky" mládí nevrátí. Jsem toho názoru, že je rozhodně příjemnější slyšet, že dobře vypadáme bez toho, abychom se proměnily v tzv. " klimakterického šotka".
Eva Palme
6.10.2017 14:56
Nechápu ten hon za "věčným mládím" a snahu vymazat vrásky. Proč by žena v 60ti měla vypadat jako čtyřicátnice ?! Nejdůležitější vliv na vzhled má genetika, zdraví, pohyb, pozitivní myšlení, přirozenost.
Krása není o líčidlech a je jedno, zda máte culík či mikádo. Hlavně se usmívejte a užívejte si té svobody, kterou vám stáří přináší.
Zuzana Roučková
6.10.2017 14:40
Fajn názory. Nejvíce se na vzhledu projevuje pohoda a spokojenost. Stále s někým nebo něčím soutěžit nemá smysl.
Blanka Bílá
6.10.2017 12:50
Hezký den,od dětského věku nemusím kadeřníky, i později se nenašel nikdo, kdo by mi tzv.seděl.Pro mne je kosmetika a jiné takové innstituce i v důchodovém věku ztráta času.Nikdy jsem nebyla nikdy tzv. zmalovaná, používám nejnutnější, v tom tak nějak kopíruji částečně svou matku.Mé oči reagovaly na vše negativně, tak sem tam do společnosti stíny, vlasy i teď mám s původní barvou, sem tam bílá.Tvané dámy mnou budou opovrhovat, já se cítím skvěle i bez nánosů a nikdy mi to nechybělo.
Věra Ježková
6.10.2017 11:45
Hezký článek, rozumné názory. Celý život mám problematickou pleť, která vyžaduje speciální ošetřování. Slunci se nevystavuji, pláž pro mě není. Říznout do sebe kvůli vzhledu bych nenechala.
Eva Kebertová
6.10.2017 11:41
Myslím si, že hlavní je podle mě pozitivní myšlení. To vám udělá jen vrásky od smíchu. Na kosmetiku jsem nikdy nechodila, žádné drahé krémy jsem nikdy nepoužívala a v mých 60-ti se mnoho lidí diví,že jsem už v důchodu ( že by mi hádaly o 10 míň). Kamarádka (50 let) chodí pravidelně na kosmetiku už mnoho let a já vidím jak jí přibývají vrásky neskutečným tempem,že vypadá snad starší než já.....
Jarmila Komberec Jakubcová
6.10.2017 10:38
Podle mého názoru i žena dříve narozená by měla navštěvovat kosmetické ošetření pleti, kadeřnici,pedikúru či manikúru. Chodím na "kosmetiku" od svých 40 let a věnuji své pleti patřičnou pozornost ve formě kvalitních krémů. Myslím, že čím je žena starší, tím by na sebe měla více dbát a pečovat o sebe a rozhodně to nemusí nutně být formou plastické operace. Moje kamarádky mají stejné názory jako zde píši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA