Foto: autorka
Poděbrady
7. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
8.10.2017 08:49
Lenko, celé to přiblížení Poděbrad je skvělé. Letos jsem tam strávila spoustu času s přáteli - v příjemném prostředí kaváren, vináren, kempů, disco v zámecké zahradě nebo na fesťáku Ukulele. A jezero, které je kousek za městem, to jsem proplavala křížem krážem. Poděbrady mě zkrátka očarovaly. V létě jsou kouzelné. Díky!
Zdenka Jírová
8.10.2017 00:25
Poděbrady jsou krásné město i lázně. Byla jsem tam několikrát, dokonce jsme tam občas jezdili s mužem na večeři, když jsme byli na chalupě, asi 20 km . Udělala jste krásné snímky i s popisem, to se mi líbí. Poděbrady stále mládnou a krásní.
Jaroslava Korpášová
7.10.2017 20:46
Leni, jsem moc ráda, že Ti s Jiříkem konečně vyšel čas a Poděbrady jste si prošli. Stihli jste toho za jeden půlden víc jak dost. Krásné fotky a pěkné povídání. A příště vzhůru do Nymburku. Kolem Labe je tam také nádherně.
Zuzana Pivcová
7.10.2017 20:27
Trochu se mi vybavil náš předloňský sraz i60 v Poděbradech. Je to hezké město, kam míří i stovky motorkářů na zahájení sezóny (to se Lidmilce pochopitelně nelíbí, když jí hřmotí pod okny). Tvůj článek je opět půvabný a zprostředkoval mi víc, než co jsem viděla na vlastní oči.
Marie Ženatová
7.10.2017 18:42
Poděbrady jsou moc hezké - byla jsem tam před 20 roky dvakrát na týdenním pobytu s manželem - díky moc za hezký článek, fotečky a milé připomenutí...
Naděžda Špásová
7.10.2017 18:27
Leni, Poděbrady mám ráda a líbí se mi. Máš to zase moc pěkně udělané a fotky jsou zase super, hvězdo naše cestovatelská. :-)
Jitka Hašková
7.10.2017 18:17
Poděbrady jsou moje oblíbené město. Dříve tam autobusy mívaly půlhodinovou přestávku na cestě do Krkonoš. Také jsem tam byla několikrát na výletě pěšky podél Labe, dokonce jsem si tam v devadesátých letech jezdila z Prahy nechat šít k šikovné švadleně. Ještě dělám parádu v kostýmu od ní, je asi 16 let starý, ale kdo to neví, tak ho to nenapadne.
Věra Ježková
7.10.2017 15:25
V Poděbradech jsme byli několikrát – na lázeňském pobytu, nebo jen na výletě. Jsou moc hezké a celkem blízko Prahy. Díky za vzpomínku.
Jana Šenbergerová
7.10.2017 13:47
Také se nám tam moc líbilo. Leni, měli jste široký záběr. Zdravíme vás oba a přejeme ještě mnoho takových společných výletů a dovolených.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA