Foto: autorka
S loupežníkem Štětkou za hadem, harfenicí a houbami
3. 10. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
6.10.2017 08:25
Mrzí mě, že článek nevyšel s názvem, jaký jsem mu dala. Na druhou stranu mě těší vaše komentáře a já vám všem za ně děkuji.
Lenka Hudečková
5.10.2017 14:50
Hezké povídání, člověk si připadá, jako by tam sám osobně šel...a nááááádherné fotičky, ale opravdu nádherné...díky Alenko :-)
Dagmar Bartušková
5.10.2017 09:19
Álo, jsem ráda, že i já s Tebou vyšlapala na Čertovy hlavy. Byl to úžasný výlet. Článek je opět zajímavý a fotky super. Ty houby jsou k nakousnutínakousnutí, žel některé jen jednou. Ten mrňavý křemenáček je fakt krásný!
Lidmila Nejedlá
4.10.2017 16:13
Alenko, zase jsi krásně putovala zajímavou krajinou. A po stopách Vaška Levého jsi došla i k hřibům pravým. Hezké.
Eva Balúchová
4.10.2017 08:33
Pěkný článek a krásná trasa na vycházku.I počasí ti vyšlo.Jsem ráda,žes mě s dílem sochaře V.Levého už seznámila v době konání srazu v Doksech a vyjeli a vyšli si na Čertovy hlavy.Do té doby jsem vůbec netušila,že takové krásné výtvory ve skalách existují.Obdiv zaslouží i všechny tvé fotky,doufám,že některé uvidíme v podzimní fotosoutěži.
Marie Ženatová
4.10.2017 07:20
Díky za hezký článek a fotečky. Také jsem byla v neděli s vnukem a synem v lese, našli jsme hodně suchohřibů, klouzků, babek, bedlí a pýchavek - bohužel jsem neměla foťáček , ale takovou úrodu hub jsem už dlouho neměla. A doma jsem pak jedla poprve smažené pýchavky - jedinečná chuťovka...
Drahomíra Stínilová
3.10.2017 21:29
Kouzelná reportáž a lákavé fotky k tomu. Už se těším jak to také vyzkouším.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA