Ilustrační foto: ingimage.com
Nejtěžší úkol? Reklama cílená na seniory
9. 10. 2017Víte, co je noční můrou pro tvůrce reklam? Zadání vytvořit reklamu zaměřenou na seniory. Většinou to dopadá velkým průšvihem na hraně trapnosti. Proč je to tak těžké?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
9.10.2017 15:14
Jsem pátá skupina. Veškeré reklamy mě iritují, u těch v televizi vypínám zvuk, jakmile se objeví, ty v novinách nebo na webu nečtu. Pravda, někdy není úniku, a proto sem tam nějakou zaregistruji. Nesnáším zejména neustálé imperativy v nich. Naštěstí je pak hodně rychle zapomenu.
Blanka Macháčková
9.10.2017 13:21
Nedávno ivana k. pochválila můj komentář. Dnes chválím já její. Ano, určitý posun tu skutečně je. Zasmála jsem se nahlas. Reklama nás prostě nemine. Miluji vtipné reklamy, ale u nich si zase nepamatuji, na co jsou. Takže jsou kontraproduktivní. Proto ty blbé jsou účelnější. Zeleného trpaslíka si prostě zapamatujete a s ním i firmu.
Zuzana Pivcová
9.10.2017 11:27
Byla jsem teď na dovolené pro seniory 55+, byli tam normální, většinou sympatičtí lidé, mezi nimi nadpoloviční většina párů, ale určitě neskotačili na pláži a nedělali reklamu na romantickou dovolenou. Je pravda, že některé katalogy CK zaměřených na starší generaci mají tendenci dávat k destinacím takové poněkud nasládlé fotky, jak si i starší zasněně užívají, ale samotný pobyt pak má běžný průběh, spíš s ohledem na možnosti a zájmy starší populace.
Libuše Křapová
9.10.2017 10:56
Při reklamně vypínám zvuk, přepínám kanál, případně ještě odcházím na WC či si uvařit čaj. I tak občas něco zachytím - ale co nejvíce nesnáším (a mám z toho až kopřivku), tak to jsou reklamy na inkontinenční pomůcky a lepidla na zuby hrané fešnými herečkami. Zajímavé je, že pány v těchto upoutávkách nevidíte, zřejmě tyhle problémy nemají. Hned po těchto reklamách následuje uřvaný zelený trpaslík
Jitka Hašková
9.10.2017 10:45
Problematika reklam mě vůbec nezajímá. Považuje je za otravné a nevím, proč by se tím senioři měli zabývat.
Mirek Hahn
9.10.2017 09:10
Mám pocit, že nemít reklamu a marketing, tak si nekoupíme ani rohlik a zdechnem hlady.... :-)
Eva Balúchová
9.10.2017 08:54
Úvodní fotka a jí podobné mě vytáčejí.Tvůrcům reklam bych poradila ať se jedou podívat na nějakou dovolenou k moři 55+ jestli tam uvidí aspoň nějaký takový pár.Mě osobně takové foto odradí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA