Foto: autorka
Inzerát: Ztratila jsem své (houbařské) štěstí
30. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
1.10.2017 06:36
Díky za milý článek a hezké fotečky. Dnes dopoledne půjdu do lesa s vnoučátky, tak jsem sama zvědava jak to dopadne...?
Zdenka Jírová
1.10.2017 00:46
I když vaše houbařské štěstí jste ztratila, neztratila jste umění fotit přírodu. Vaše fotky se mi moc líbily a užila jste si lesa. Já les miluji, ale ze zdravotních důvodů už na houby jít nemohu, tak si o lese i houbách ráda přečtu něco hezkého.
Elena Valeriánová
30.9.2017 21:28
Ivano, já si zpívám svou vlastní verzi zaklínadla: "Lese, lesíčku, lese zelený, dej mi hříbečky v tobě zrozený". Věřte fungovalo to, se letos nic, nepomáhá to ani za mák. Jo a zpívám to (pokud se tomu mému skřehotání tak dá říci) na melodii "Petře, Petříčku ...."
Libuše Křapová
30.9.2017 20:32
Elenko, tak to jsme dvě. Asi ta naše houbařská štěstí šla letos někam na pivo, sedí tam, kecají a pomlouvají nás tam. Tak ať, sežerou je červíci :-(
Zuzana Pivcová
30.9.2017 20:23
Pamatuji si, že jsme kdysi ve škole měli v ruštině vyprávění, jak dědeček chodil do lesa a nikdy nenašel houby, protože si prozpěvovat: Jdu na houby, a houby to slyšely a schovaly se. Tak mu babička poradila, ať zpívá, že jde na borůvky. Houby se uklidnily a vylezly a děda je posbíral. Myslím, Eli, že pro Tebe je štěstí už sám les. Proto můžeš houby přenechat klidně někomu jinému. :-))
Eva Mužíková
30.9.2017 20:01
Elenko, ať čučím, jak čučím, Tvoje houbařské štěstí jsem nespatřila. Hlavně že jsi si užila focení a podělila se s námi o krásné fotky...
Jarmila Komberec Jakubcová
30.9.2017 19:51
Elenko tvoje fotky jsou velmi pěkné. To je tvoje "houbařské štěstí" - jsi výborná fotografka.
Marie Seitlová
30.9.2017 19:23
Eleno, houbařské štěstí si možná ztratila, ale fotografické máš stále. Fotky jsou nádherné. a procházka lesem byla určitě krásná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA