Ilustrační foto: pinterest.com
Svatební šaty pro starší nevěstu. Jaké zvolit?
29. 9. 2017Může se to stát ve čtyřiceti, v padesáti, ale i v sedmdesáti. Ta velká událost, svatba. Čím starší nevěsta je, tím častěji řeší problém, co na sebe. Šaty pro nevěstu v letech nenajdeme v časopisech, obchodech ani v půjčovnách. Svět se tváří, jako by starší nevěsty neexistovaly. Není čas to změnit?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
30.9.2017 23:07
Já bych zvolila model na obr. č. 5.. jiné ne. Zojo, znovu jsi mi připomněla moment, kdy jsem při pohledu na vaši svatební fotku obdivovala krásný pár. Opravdu vám to oběma moc slušelo.. Ilonina červená je velmi slušivá.
Alena Tollarová
30.9.2017 08:37
Přečetla jsem si znovu Zojin krásný článek a na fotce jí to moc slušelo. Stejně jako Iloně v červené. Obě mají postavy i do modelů č. 6 nebo 8, které se mi moc líbí. Ale která opravdu starší nevěsta je může obléct? Tmavomodré mi ani jako svatební nepřijdou a toho legračního diblíka tu asi máme jako odstrašující příklad?
Marie Seitlová
29.9.2017 19:33
Vdávala jsem se jen 1, ale článek jsem si přečetla. Fotky mě moc nenadchly. Ale líbila se mi Ilonka v červených i Zoji to moc slušelo.
Zoja Sedláčková
29.9.2017 19:15
Vdávala jsem se podruhé v pětapadesáti. Měla jsem světlý kostým s dlouhou sukní a myslím, že usedle jsem nevypadala. Fotky jsou u mého článku Všechno zlé je pro něco dobré.
Lidmila Nejedlá
29.9.2017 18:37
Vdávala jsem se jednou v šatech barvy lila. Ve starším věku svatební šaty??? Žádný problém, ale kde vzít náplň do pánského obleku?
Jitka Hašková
29.9.2017 14:57
Z těch fotek u článku bych si nevybrala.Mohou být i sedmdesátileté nevěsty.
Libor Farský
29.9.2017 10:42
Má-li dáma šaty ve jako Carmen, měl by se ženich svými šaty také přizpůsobit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA