Foto: autorka
Jedu na golf
27. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
8.4.2018 16:55
Jitko, od vydání článku již uplynulo půl roku a já jsem ho objevila až dnes. Věřím, že jsi udělala pokroky - přes zimu teorie a nyní již počasí dovolí se i zlepšovat. Tak Ti přeji správný švih! Golfová hřiště se mi moc líbí!!!
Olga Štolbová
27.9.2017 22:51
Jitko, prima nápad, že jsi nám golf aspoň trochu přiblížila. Krajina úžasná, ale raději bych se tam procházela jen tak, bez holí a míčků. *****
Eva Mužíková
27.9.2017 22:46
Tak golf, i přestože je kolem několik golfových hřišť, jsem nezkusila. Určitě je to krásný sport, ale drahý. Zůstanu při turistice...
Eva Balúchová
27.9.2017 20:23
Jitko,taky si myslím,že zkusit se má všechno co se nám podaří.Jsem ráda,že tobě se podařilo zkusit golf,mě se to ještě nepovedlo.Krásný trávníček!
Naděžda Špásová
27.9.2017 18:42
Golf umím na počítači, in natura by to bylo asi horší. Ale bavilo by mě to, jen ty peníze chybí. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA