Ilustrační foto: pixabay.com
Nerozloučení
30. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Drahomíra Stínilová
26.9.2019 00:36
Jsem ráda když se tady objeví zajímavá poezie a velice se mi báseň líbí.
Dagmar Janoušková
1.10.2017 18:45
Vážené a milé dámy,
jsem zde začátečnicí a tak ani nevím, jestli je zvykem na příspěvky reagovat. Ale Vaše reakce mě potěšily a tak tímto za ně upřímně děkuji! Na doplnění, zejména pro p. Lidmilu: Já běžně nepíši, neumím to, jen při některých událostech (text není z posledních dnů) a příležitostech horko těžko dám slova a pocity dohromady. No, a pak se někdy dovím, že jsem jen "vyslovila nahlas", co občas přepadá nebo napadá leckterou z nás, jak zde uvedla p. Zuzana. A že pak "v tom" není člověk sám, což je dobře. Děkuji také p. Věrce a Hance za pochvalu, opravdu mě potěšila. Paní Evě moc přeji, aby "lichý pocit", který dnes převládl v její náladě, se vyskytoval stále řidčeji a byl čím dál méně intenzívní... A všechny upřímně zdravím. D. J.
Lidmila Nejedlá
30.9.2017 18:43
Milá Dagmar, pokud máme pocity, jsme. Jen je potřeba vytěsnit ty smutné veselejšími. Až to půjde, určitě napíšete zase krásnou báseň.
Zuzana Pivcová
30.9.2017 07:43
Takové nezvané pocity asi každý z nás zná, ale neumí je tak silně a citlivě vyjádřit jako Vy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA