Ilustrační foto: ingimage.com
Hádky v rodinách doléhají na mnohé seniory. Ti váhají, zda do konfiktů mladých zasahovat nebo ne
28. 7. 2020Ten problém zná spousta starších lidí. Jsou svědky hádek v rodině. Trápí se jimi, přemítají, zda do nich vstupovat nebo ctít pravidlo, že mladým se do života nemá mluvit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Petr Chmela
31.7.2020 10:13
U nás se mladí nehádají jsem vdovec bydlíme společně na baráku a oni mě ignorují jak kdybych byl cizí člověk to vychová a pak se dočká smutku
Marta Badalcová
30.7.2020 21:57
Nedovedu si představit že by jsme na sebe s manželem zvýšili hlas,natož řvali,svědčí to o neúctě člověka k člověku,mladí se hádají -zavřít oči,ucpat uši a hlavně se tím netrápit i když to tak jednoduše nejde
Danka Rotyková
30.7.2020 12:43
Žili jsem v jednom bytě společně s manželovou matkou 23 let, a to jen proto, že jsme jí nedokázali říct, že se nám to nelíbí. Já bych dnes s mladými nechtěla bydlet, nikdo pak nemá soukromí. Poučena svým životem jsem se ptoto předem připravila. A lepší to nebylo ani za mého dětství v rodinném domku společně s babičkou, která až do posledního dne pomáhala jak mohla. Pomáhala, ale potichu nebyla ....
Danuše Onderková
30.7.2020 08:16
Jsem ráda, že nebydlím společně s mladými. Všude je něco. Rozhodně bych se jim do toho nemíchala, ale upozornila bych je, aby se hádali tišeji, že chci v klidu sledovat televizi a ne poslouchat jejich hádky. Možná by se nad tím sami zamysleli. Když se mne to netýká, nemusím to poslouchat.
Věra Halátová
29.7.2020 00:08
Sousedka nechť si vrhá pohledy kamkoliv a na kohokoliv. Sama má určitě svých problémů dost. No a co ta paní, když snacha řve a řve i syn, oba jsou vzteklí, tak ta paní, když je sama, bez manžela, tedy, i kdyby ho měla, nebude to mít žádný účinek, tak vběhne do takové řvavy a "vyřeší" to? To snad nemyslíte vážně. Proč se ti mladí hádají? Asi má paní pocit viny, že syna špatně vychovala.
Marie 00000
28.7.2020 16:39
Nemontovat se do vztahu mladým. I když vidím, že mají mezi sebou nějaké nevyjasněné věci, mlčím. Také jsem svoje problémy řešila sama, a očekávám, že moje děti jsou natolik samostatné, aby si svoje problémy dokázaly vyřešit. Vím, že jsem nevychovala neschopné osoby, kterým musím radit, ale lidi, kteří ví, co dělají. A pokud si mezitím narazí ctěný nosánek, poučí se. Někdo si nabije pusinku jednou a stačí aby pochopil, někdo dostává do zubů opakovaně a stejně je nepoučitelný. Rozhodně ani nechci vědět, proč mají nějaký konflikt. Nic mi do toho není, navíc proč si přidělávat starosti.
Daniela Řeřichová
28.7.2020 14:12
Bohužel, v mnohém pravdivý článek. A starší člověk je zranitelnější a víc prožívá novou situaci než mladí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA