Foto: Archiv autorky
Život ve dvojici
27. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
27.9.2017 22:35
Ach ti naši miláčkové... krásné Lidmilko, při čtení jsem měla toho džentlmena jako před očima..
Olga Štolbová
27.9.2017 22:30
Ahoj Lidu, vidím, že jen já jsem to zbaštila a začínala závidět. Jak jsem si mohla myslet, že jde o chlapa. Jako bych je za svůj dlouhatánský život neznala, viď. Ale díky, moc se mi to líbí. *****
Naděžda Špásová
27.9.2017 18:38
Tak Lidmilko, tentokrát jsem uhádla konec, ale neboj, poctivě jsem to dočetla. A moc jsem se pobavila. Těším se na další pohádku od tebe. :-)
Eva Balúchová
27.9.2017 16:44
Jelikož už tě znám,tak mě pointa byla jasná od začátku.Úplně vás oba vidím lenošit na terase.Pěkně napsané!
Hana Rypáčková
27.9.2017 16:17
Už jsem si ji přečetla na tvém profilu, Lidmil, ale přesto jsem četla: Život ve trojici...Jak jsem uviděla fotku, pak jsem teprve zjistila, že je to ten tvůj článek..Pěkně snové...Skvělý závěr.
Libuše Křapová
27.9.2017 15:02
Lidmilko, taky žiji ve dvojici :-) Ale nemám tu tvou pohodu, ten můj partner mi neustále leze na klín a chce škrabkat za ušima. A když přestanu, tak mi klidně do té ruky strčí čumákem. ještě k obrázku - nejhezčí je ta modelka uprostřed :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA