Foto: autorka
Mudrlant
26. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Macháčková
12.10.2017 17:06
Jak mi tak hezky roztomilý článek mohl uniknout? Jsem také ta "druhá" babička, ale radost z hlášek našich mudrlantů máme všechny stejnou.
Libor Farský
29.9.2017 16:23
Mimochodem - v TV byla v podobném mundůru "brigádní generálka", to jsem zíral na tu naši emancipaci!
Libor Farský
29.9.2017 16:21
Sbírám dětská moudra, Jindřiško, děkuji za kouzelný příspěvek do mé sbírky. Myšej bych tedy nevymyslel, uvedu jej s autorizací.
Libor Farský
29.9.2017 16:20
Sbírám dětská moudra, Jindřiško, děkuji za kouzelný příspěvek do mé sbírky. Myšej bych tedy nevymyslel, uvedu jej s autorizací.
Zdenka Jírová
27.9.2017 00:24
Mám 10letého vnoučka, který mě také od malička nepřestává překvapovat svými otázkami, někdy dost technické. Technika ho zajímá také od malička. Jako malý -4-5letý vždy při návštěvě u mne se hned ptal, jestli mám špejle, lepidlo čtvrtky ap. , protože už se těšil, jak bude vyrábět nějaký stroj.
Alena Vávrová
26.9.2017 20:50
Ahoj Jindřiško, ráda Tě čtu a vidím na íčku. Moc hezký článek o dětských mudrlantech.
Věra Ježková
26.9.2017 19:10
Hezké. Znáte kouzelnou knížku Korněje Čukovského Od dvou do pěti? Obsahuje výroky dětí v tomto věku. Vyšla i v češtině.
Hana Rypáčková
26.9.2017 15:37
Ano, pro kluky je vojenství stále přitažlivé v dětství, později mé potomky a vnoučata odpuzovalo.Syn v první třídě na otázku docela korpulentní učitelky, čím by ho potěšila (vyzvídala ,co na konci šk. roku uspořádat pro žáčky) ,odpověděl,že kdyby přišla ve vojenské uniformě.
Naděžda Špásová
26.9.2017 15:02
Jindřiško, moc hezky se mi to četlo. Jako bych komunikovala s vnučkou, bude jí brzy 10 a zrovna je u nás, protože máme novou králičí holčičku a ona má moc ráda zvířata a hlavně je zvědavá. Ten myšej nemá chybu a diskuze o babičkách taky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA