ilustrační foto: pixabay.com
Ranní anekdota pro zdraví
22. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
23.9.2017 16:36
Jak jen bych to mělaudělat, aby se ten můj Bertík naučil vyprávět alespoň jednu vtipnou anekdotu. Vyprávějíc ji sama sobě, to se opravdu nezasměji.
Lenka Hudečková
23.9.2017 12:15
My se nejvíce zasmějeme, když se sejdeme s přáteli, to není o smích nouze....a jinak můj Jiřík taky umí povyprávět vtipy, horší je, že se ráno moc často nevídáme, spíš až odpoledne :-)
Lidmila Nejedlá
23.9.2017 10:46
Opravdu jsem se zasmála, když jsem si uvědomila, že jsem ve věku, kdy už jen vyplazuji jazyk. Proto mám u svého lékaře tak tenkou složku diagnóz a to je k potěšení.
Věra Ježková
22.9.2017 15:02
Pokud někdo, jako například já, dokáže ráno myslet pouze na to, aby vykonal správně základní úkony, bude mu připadat poslouchání anekdoty jako vysoce intelektuální a nezvládnutelný úkol. Pro ty ostatní je zajisté příjemné zpestření vstupu do nového dne. Nemýlím-li se, je to pan doktor Nešpor, který lidi učí smát se jen tak, začít i smíchem vynuceným. Výsledek by měl být stejný jako u smíchu spontánního. A na to si stačí člověk sám. (Nezkoušela jsem to.)
Naděžda Špásová
22.9.2017 14:12
No jo, když ona je k tomu důležitá jedna dost podstatná věc. Paměť! Ale vtip je jak ze života.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA