Budeme vyrábět hedvábí
FOTO: autor

Budeme vyrábět hedvábí

17. 9. 2017
Můj příběh Soutěž pro nováčky
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Já jedla loni v Hradci nad Moravicí poprvé moruši-tu tmavou a moc mi chutnala, od té doby jsem ji zase neviděla
Eva Mužíková
Hezký příběh, čekala jsem jak to vše dopadne:)))) Moruši jsem snad v životě neviděla..
Zuzana Pivcová
Na moruše mě upozornila jedna bývalá kolegyně, když jsem ještě byla ve vojenském archivu, který z Invalidovny přesídlil do objektu kasáren v Ruzyni. Do té doby jsem znala jen pojem "bourec morušový" a jinak nic. Moruše tam byly světlé a tmavé, obojí chutnaly výborně, jenže těch mlsounů tam kromě mě bylo hodně, takže za chvíli byly dosažitelné plody pryč. :-)
Věra Ježková
Moruše rostly u nás v ulici. Jako děti jsme je trhaly a jedly – bílé i černé. Byla to mňamka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%