
FOTO: autor
Budeme vyrábět hedvábí
17. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
18.9.2017 05:27
Já jedla loni v Hradci nad Moravicí poprvé moruši-tu tmavou a moc mi chutnala, od té doby jsem ji zase neviděla
Eva Mužíková
17.9.2017 20:10
Hezký příběh, čekala jsem jak to vše dopadne:)))) Moruši jsem snad v životě neviděla..
Zuzana Pivcová
17.9.2017 18:57
Na moruše mě upozornila jedna bývalá kolegyně, když jsem ještě byla ve vojenském archivu, který z Invalidovny přesídlil do objektu kasáren v Ruzyni. Do té doby jsem znala jen pojem "bourec morušový" a jinak nic. Moruše tam byly světlé a tmavé, obojí chutnaly výborně, jenže těch mlsounů tam kromě mě bylo hodně, takže za chvíli byly dosažitelné plody pryč. :-)
Věra Ježková
17.9.2017 15:59
Moruše rostly u nás v ulici. Jako děti jsme je trhaly a jedly – bílé i černé. Byla to mňamka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA