„A v Lesním baru už jste byli?“
Foto: autorka

„A v Lesním baru už jste byli?“

14. 9. 2017
cestování
Hodnocení:
(4.7 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Korpášová
Moc hezký příspěvek. Kdysi jsem už o lesním baru četla a je fajn vidět, že stále funguje, že se ještě najdou poctiví lidé. Muselo tam být krásně.
Lenka Hudečková
Evi, určitě stojí za to navštívit Jeseníky na dýl...je tam krásně a my jsme letos dokonce oželeli i naši milovanou Šumavu... A Miluško, Branná, Ramzová, Ostružná, vše je okolo.... příště budeme muset navštívit i tato místa :-)
Eva Balúchová
Už mám zjištěné spojení,ale 3 a půl hodiny jedna cesta,to bude chtít aspoň na jednu noc ubytování.Jeseníky už plánuji dlouho,tak ještě najít volný termín.Nepřidá se někdo?
Lenka Hudečková
Zuzko, super, tak to má být... postupně. Děkuji. ♥♥♥ Evičko, my taky uzeninu běžně nejíme, ale tam si nedat, to by byla škoda. Navíc ta atmosféra v Lesním baru...prostě špekáček byl... :-)
Eva Balúchová
Leni,díky za popis cesty i článek.O Lesním baru už jsem slyšela,doufám,že se tam brzo taky podívám.Uzeniny nejím,ale takové špekáčky opečené na ohni....už mám chuť a jedno malé k tomu.
Zuzana Pivcová
Leni, tenhle článek se mi omylem zveřejnil už před 3 dny. Ale protože by předběhl začátek Tvého vyprávění o vaší cestě, stáhla jsem ho zpátky a objevuje se v plné kráse až nyní!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%