FOTO: autorka
Bílé čáry nad hlavou
8. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
28.2.2024 08:10
Mám to také tak, hlavu si mohu vykroutit, pozoruji letadla a jejich stopy někdy moc pěkně doplňují mraky. Vždy si říkám, toto je ještě dobré a přeji letadlům dobrý let. Jen se nechci dožít letadel, co přinesou zkázu a smrt. S vnoučkem občas hrajeme hru, kdy on mi hledá, co to je za letadlo, která společnost a kam letí. A to se člověk pěkně diví.
Lidmila Nejedlá
9.9.2017 09:19
Také občas sleduji ten hustý provoz na nebi. V noci objevím světélko, která se pohybuje cikcak. Prý satelit....
Zdenka Jírová
9.9.2017 01:42
Mám takovou humornou příhodu: moje dcera bydlí v Praze. Když byl byl vnouček malý, často jsem ho hlídala a samozřejmě mu ukazovala, co bylo k vidění. Byli jsme na zahradě a po nebi byly vidět samé bílé čáry a lesklá letadla ve slunci. Upozorňovala jsem vnoučka obvyklým- podívej, éro letí. ale byl bez většího zájmu. Dcera se mi smála se slovy- mami, on to zná, vždyť bydlíme skoro u letiště.
Alena Tollarová
8.9.2017 19:59
Také se často na ty bílé čáry díváme a hádáme a říkáme si, jé, hned bychom letěli taky. Stránky známe a když někdo z rodiny někam letí, jeho cestu sledujeme. A já navíc sleduji i lodě na Labi, bohužel českou hranicí záznamy končí, tak musím jen odhadovat, kdy Labská princezna asi tak připluje k nám. Ale stejně už je dlouho málo vody, tak k nám nejezdí.
Alena Vávrová
8.9.2017 19:37
Jj, bezva, to znám skrze syna. Jsme oba velcí letečtí fandové. Ale na něj nemám, on rozezná typ stroje pouhým okem, "nad našima" máme letecký koridor.
Jana Šenbergerová
8.9.2017 19:18
Také občas dumám, kam všechna ta letadla, co mi "vrčí" nad hlavou, směřují. A vida, dá se to zjistit. Dík.
Zuzana Pivcová
8.9.2017 15:55
Vím, že jeden kolega takto sledoval letadlo, s nímž letěla dcera na dovolenou, ale pro mě by to byly docela nervy. Ale líbilo se mi, když v letadle, v němž jsem byla jako pasažérka, se průběžně ukazovalo, kde se právě nacházíme, a různé technické parametry.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA