ilustrační foto: pixabay.com
Jak se díváte na homosexualitu?
11. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
13.9.2017 22:17
Paní Votavová, ty "směšné pohyby" to byl jen náznak, jinak by se mne neptal, jestli jsem to pochopila. A co se týče toho dalšího na co poukazujete, nepíši, že by o tom více povídal. A jenom takhle heslovitě něco říct, mi rozhodně nevadí. A rozhodně mi nevyprávěl žádné vulgarity, ani co doma prováděli. Tak nevím, proč bych se měla nad tím pohoršovat. Náš rozhovor jsem si nenahrávala a proto rozhovor je trochu zkreslený. Po týdnu nebo 14 dnech si rozhovor nepamatuji slovo od slova.
Marie Seitlová
12.9.2017 20:50
Danuš, moc pěkně jsi popsala situaci u stánku. Vím, že Tě tam mají rádi a i tento kluk se Ti proto svěřil.
Alena Tollarová
12.9.2017 19:04
Danko, i na tomto Tvém příběhu je vidět Tvoje empatická duše a to, že neděláš mezi lidmi žádné rozdíly a měříš všem stejně. To, že se na lidi usmíváš, některé přiměje i k tomu, že Ti svěří svoje starosti i radosti. A já Ti fandím a mrzí mě, že Tvůj stánek je na druhém konci republiky.
Zorka Horká
12.9.2017 07:51
Když otevřeně, tak otevřeně. Je mi úplně jedno, jestli je někdo homo, bi nebo hetero. Jen si nějak nedokážu představit situaci, že by mi člověk jakékoli sexuální orientace při běžném hovoru svěřil, že mu sex chybí a pochlubil se autoerotikou a posledním sexuálním zážitkem.Mám za to, že právě tolerance k takovýmhle situacím je na vině úpadku morálky. Nemyslím si, že je to puritánství jen si zkrátka myslím, že intimnost je intimnost. Patří tak trochu k pošetilosti nás seniorů, že chceme ukázat, jak jsme in. Jsem tedy bílá vrána, bez toho abych lidi dělila na homo, bi či hetero. (to opakuji jen pro pořádek). :-) Nesoudím lidi, jen se snažím přemýšlet ne podle toho, co kdo čeká a co je trendy....
Věra Ježková
11.9.2017 16:59
Za svoji sexuální orientaci nikdo nemůže. Považuji za správné, že spolu mohou homosexuální páry žít v legálním svazku. Trochu problém mám ale s tím, když spolu vychovávají děti. A co se mi vůbec nelíbí, jsou různé festivaly jako Prague Pride, kde homosexuálové svoji orientaci okázale předvádějí. Výraznější projevy blízkosti na veřejnosti nemám ráda u nikoho.
Naděžda Špásová
11.9.2017 16:27
Danko, jsi rozený psycholog a máš můj obdiv. Nemám vyhraněný názor, ale všeobecně nemám ráda přílišné důvěrnosti na veřejnosti, ať jsou jakékoliv orientace. Jinak je to každého věc. Umíš to hezky povyprávět. :-)
Jana Šenbergerová
11.9.2017 16:20
Neznám jich moc, ale jsou stejně různí jako většina populace. Někdo se rád zviditelňuje, protože ho to těší, někdo proto, že jinak neumí dát najevo svou potřebu někam patřit. Většinová společnost jim jejich úděl nikterak neusnadňovala, a dodneška neusnadňuje, přestože se tváří, že je nad věcí. Není nic horšího, než dělat z jinakosti problém. Nevidím důvod, proč by měli dva muži zplodit dítě, když je často nezplodí ani muž se ženou. Dovedu si ale představit, že dva muži mohou spolu vychovat dítě stejně jako dvě ženy. Dobrý článek, Dano.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA