Můj pohled na život
ilustrační foto: pixabay.com

Můj pohled na život

3. 9. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Krásně a výstižně napsané. Není k tomu co dodat.
Lenka Hudečková
Jani, moc hezky jsi to napsala...souhlasím s Tebou :-)
Jana Šenbergerová
Děkuji všem, kteří vyjádřili svůj názor. Naďo, hvězdičkami se netrápím, na nebi jich je víc než dost. S tou láskou je to trochu složitější díky tomu, jak jsme si zvykli ji vnímat. Rozumím ti.
Naděžda Špásová
Jsem z toho jelen, ani jsem na to hodnocení nesáhla. Má být 5*****. Sorry
Naděžda Špásová
Jani, dobře jsi vyjádřila svůj životní postoj. V podstatě s tebou souhlasím. Dovolím si ti trochu oponovat v jednom. Ano, láska je hodně důležitá, ale není spasitelka. Ona k tomu životu je důležitá i ta víra, ale ne k tomu tam nahoře, ale sám k sobě. Aspoň já to tak chápu.
Zdenka Jírová
Mám podobný názor.
Alena Vávrová
Já tomu pro sebe říkám zákon universální lásky ke všemu a ke všem...díky, Jano!
Marie Seitlová
Jani zajímavý pohled na život, líbí se mi a přemýšlím o něm. A jak píše Ilonka, radovat se s každé chvíle, z každého krásně prožitého dne.
Hana Rypáčková
Jsem agnostik. Něćemu věřím, v lásku určitě. Život chci mít pod svou kontrolou co nejdéle to bude možné. Lidé nejsou na Zemi vyvrcholením selekce, která trvala čtyři miliardy let .Slunce je v polovině své existence a určitě to nebudou lidé, kdo za dalších šest miliard let spatří zánik světa.Však my se také lišíme od měňavek a bakterií. Nesmíme se brát moc vážně.Myslím, že jsme se dostali do nezdravé doby.Můžeme si za to sami. Ztrácíme hodnoty života.
Oldřich Čepelka
Úplně vším si nejsem jistý, ale respektuji názor a že jste jej tady uvedla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%