Foto: autorka
Fotoreportáž: Poněkud smutná ZOO
2. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
7.9.2017 11:45
Elenko, máš pravdu i ty opice na začátku fotek vypadají nějak smutně :-( a co ten plameňák??? Chuděrka jeden, aspoň že medvěd Ti vesele zamával do objektivu.
Elena Valeriánová
2.9.2017 19:57
Přiznám se bez mučení, že návštěva ZOO nepatří mezi mé oblíbené cíle. A cirkus? Ani náhodou. Ale do ZOO Svatý Kopeček jsem se fakt těšila o to větší bylo moje zklamání. Miluju plameňáky a když jsem je tady spatřila chtělo se mi plakat. A smutek na duši mě neopustil po celou dobu. Dvůr Králové, Praha i Liberec - to je pro mě nyní trochu z ruky. Snad někdy.
Eva Mužíková
2.9.2017 19:45
A co takhle do liberecké,,, Tam by se vám všem určitě líbilo. Fotky máš Elen jako vždy suprové.
Marie Seitlová
2.9.2017 14:32
Elen, v Zoo jsem dlouho nebyla a mrzí mě, že se ti nelíbila. Kdysi byla pěkná, líbilo se mi, že je v lese. Asi není dobré vedení. Ještě, že to vylepšila zmrzlina, která nám i minule chutnala. A Bazilika - to je nádhera.
Jitka Hašková
2.9.2017 12:47
Zvířat je mi líto. Vylepšete si názor návštěvou pražské ZOO - čtvrtá nejlepší na světě. Má osvíceného ředitele.
Zuzana Pivcová
2.9.2017 12:39
Uznávám zoologické zahrady v tom, že mnohdy zachraňují ohrožené druhy zvířat, které v přirozeném prostředí díky změnám podmínek rychle mizí. Ale mezi jednotlivými ZOO jsou samozřejmě velké rozdíly. Díky za reportáž.
Naděžda Špásová
2.9.2017 10:13
Elen, je mi líto těch zvířat. Lidé jsou hloupí a sobečtí. Já zoologické zahrady moc nemusím, právě pro ty klece. Stejně tak cirkusy. Fotky jsou ale pěkné. Aspoň, že jste si spravili chuť v Bazilice a dobrým obědem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA