ilustrační foto: pixabay.com
Ranní jízda autem
1. 9. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Macháčková
2.9.2017 08:32
Paní Zdeno, pravda je, že velkou milovnicí zvířat nejsem, ale vědomě bych žádnému neublížila. Prosím, berte mé příspěvky tak, že jsou psané s trochou nadsázky.
Zdenka Jírová
1.9.2017 23:02
Článek o ranní pohodě jste popsala velmi pěkně, jen mě trochu zarazilo, že třídíte svůj soucit s přejetými zvířata na ty, které máte ráda a na ty které máte ráda méně. Co Vám ty chuděry kočky udělaly, že jste na ně tak přísná? Snad kvůli středověké pověře? Mně je líto na silnici i přejetých žab.
Libuše Křapová
1.9.2017 20:41
Blanko, krásné výstižné povídání, jela jsem v tom autě s vámi. Moc se mi to líbí :-)
Jana Šenbergerová
1.9.2017 17:10
Protože teď většinu rán prožívám v posteli, tak jsem si tu změnu v tomto pozdním odpoledni pěkně užila s vámi.
Jarmila Komberec Jakubcová
1.9.2017 16:48
Už deset let jezdím do práce autem, protože bydlím v okrajové části kde MHD jezdí sporadicky. Nejraději jezdím sama, v poslední době jsem jela s přítelem a on má zvyk neustále mi říkat zda něco jede
zprava či nejede. To mně vytáčí doběla. Raději mám vše pod kontrolou sama.
Naděžda Špásová
1.9.2017 15:02
Máš ta rána, Blanko, pěkně pestrá. Tohle já znát nemůžu a to z jednoho prostého důvodu. Nejsem řidič, jsem kecal, ale nikdy jsem nevlastnila řidičák. Zato radil jsem opravdu zdatný. A jak stárne moje drahá polovička, keců přibývá. Budu se muset trochu zahledět do sebe, abych jednou nebyla vysazena mimo komunikaci. Ale ta tvoje cesta musí být dost poetická. Bacha na kochání se. :-)
Eva Mužíková
1.9.2017 14:14
Blanko, zase jeden z povedených příspěvků. Když se to umí, je psaní třeba i o kočkách přes cestu, nebo dírách ve vozovce, velmi čtivé. Tak hodně štěstí při ranním rozjímáním za volantem.
Jitka Hašková
1.9.2017 13:28
Krásná ranní cesta. Občas jsem jezdívala do práce autem v Praze. Stala jsem se mistrem ve znalosti zácp a způsobů, kudy se jim vyhnout. Pokud jsem nepotřebovala něco převézt, nebo jsem nevyrážela z práce mimo Prahu, tak jsem raději jezdila MHD a jezdím dosud. Přece jenom je to v Praze rychlejší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA