FOTO: autorka a archiv Aleny a Jiřího Srstkových
Zdeněk Srstka: Lidi, mám vás rád!
29. 8. 2017Pořad České televize Chcete mě? je stále divácky oblíbeným pořadem. S Martou Kubišovou se v jeho moderování od roku 1995 střídá Zdeněk Srstka. Letos to bude neuvěřitelných dvaadvacet let. Ještě neuvěřitelnější je, že tento vitální muž, který nás řadu let baví na plátnech kin i televizních obrazovkách, oslaví za měsíc dvaaosmdesát let!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
1.9.2017 14:09
Pana Srstku znám osobně, kdysi jsme se setkali na jednom seriálu. To byl ještě kaskadér a on si mě ještě s s kolegou přehazoval přes konferenční stolek v kostymérně. Takovou mám na něj vzpomínku. Ale byla s ním docela legrace.
Marcela Pivcová
29.8.2017 20:10
Pro mne je pan Srstka také "Pan Sympaťák" a je dobře, že dokáže nabízet s klidnou tváří a vlídným úsměvem i taková zvířata z útulků, která mají často za sebou pohnutý život. Snad jim tím opravdu pomůže ke startu do lepšího života,
Zuzana Pivcová
29.8.2017 19:27
Pan Srstka je mi moc sympatický, skoro bych věřila, že když pořad Chcete mě moderuje on, přesvědčí víc lidí, aby si vzali z útulku zvířátko. To jeho No, podívejte se na ta jeho očička....zní tak naléhavě a dojemně!
Libor Farský
29.8.2017 19:11
Článkem jsem nadšený. Zejména tato slova:
"Při spolužití nesmí chybět porozumění. Určitě je dobré, aby si rodina s malými dětmi opatřila zvíře. Na citový vývoj dítěte to má obrovský vliv! Takto získaný cit potom funguje i ve společnosti." Přesně v tomto duchu jsem vychovával své dva syny a úspěšně.
Zdenka Jírová
29.8.2017 17:10
Pana Srstku mám ráda a přeji mu do dalších let hodně zdraví a aby neztratil svůj životní optimismus.
Věra Ježková
29.8.2017 16:06
Chcete mě? sledujeme pravidelně. Líbí se nám reportáže předcházející nabídce pejsků a kočiček, z nichž si pak vybíráme ty podle nás nejhezčí. Je vidět, že paní Kubišová i pan Srstka mají ke zvířátkům moc hezký vztah. Budeme rádi, když nás budou svým pořadem ještě dlouho provázet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA