Zdeněk Srstka: Lidi, mám vás rád!
FOTO: autorka a archiv Aleny a Jiřího Srstkových

Zdeněk Srstka: Lidi, mám vás rád!

29. 8. 2017

Pořad České televize Chcete mě? je stále divácky oblíbeným pořadem. S Martou Kubišovou se v jeho moderování od roku 1995 střídá Zdeněk Srstka. Letos to bude neuvěřitelných dvaadvacet let. Ještě neuvěřitelnější je, že tento vitální muž, který nás řadu let baví na plátnech kin i televizních obrazovkách, oslaví za měsíc dvaaosmdesát let! 

herci osobnosti
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Pane Srstko, také Vás mám ráda !
Naděžda Špásová
Pana Srstku znám osobně, kdysi jsme se setkali na jednom seriálu. To byl ještě kaskadér a on si mě ještě s s kolegou přehazoval přes konferenční stolek v kostymérně. Takovou mám na něj vzpomínku. Ale byla s ním docela legrace.
Marcela Pivcová
Pro mne je pan Srstka také "Pan Sympaťák" a je dobře, že dokáže nabízet s klidnou tváří a vlídným úsměvem i taková zvířata z útulků, která mají často za sebou pohnutý život. Snad jim tím opravdu pomůže ke startu do lepšího života,
Zuzana Pivcová
Pan Srstka je mi moc sympatický, skoro bych věřila, že když pořad Chcete mě moderuje on, přesvědčí víc lidí, aby si vzali z útulku zvířátko. To jeho No, podívejte se na ta jeho očička....zní tak naléhavě a dojemně!
Libor Farský
Článkem jsem nadšený. Zejména tato slova: "Při spolužití nesmí chybět porozumění. Určitě je dobré, aby si rodina s malými dětmi opatřila zvíře. Na citový vývoj dítěte to má obrovský vliv! Takto získaný cit potom funguje i ve společnosti." Přesně v tomto duchu jsem vychovával své dva syny a úspěšně.
Zdenka Jírová
Pana Srstku mám ráda a přeji mu do dalších let hodně zdraví a aby neztratil svůj životní optimismus.
Věra Ježková
Chcete mě? sledujeme pravidelně. Líbí se nám reportáže předcházející nabídce pejsků a kočiček, z nichž si pak vybíráme ty podle nás nejhezčí. Je vidět, že paní Kubišová i pan Srstka mají ke zvířátkům moc hezký vztah. Budeme rádi, když nás budou svým pořadem ještě dlouho provázet.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%