Foto: autorka
Zůstane země naší živitelkou?
27. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Mošovská
27.8.2017 13:03
Zuzko, na "Živitelce" jsme byli v sobotu, tiisíce návštěvníků. Také doplním fotkam.
Libor Farský
27.8.2017 12:55
Mluvíte mi z duše, zejména Zuzka a reakce Elenky. Na výstavu jsem chodil rád každým rokem od svého přestěhování z Prahy. Škoda, že už bude výstava končit, ale přece je, možná, že byste ji někteří ještě mohli stihnout. Vřele doporučuji.
Elena Valeriánová
27.8.2017 12:00
Miluško, to je krásné vyznání. Je fakt, země bolí srdce, když vidím jak se na polích a loukách staví sklady, supermarkety, silnice, automobilky místo aby se tam pětovaly brambory, obilí, kukuřice a pásl se tam dobytek. Když už to těm nahoře docvakne, že autanas nenasytí a těžce vydřené peníze budeme muset dát na skoro odpadni potraviny ze zahraničí. Takovému volebnímu prohlášení bych ráda dala hlas. A hlavně pak povolebním činům.
Elena Valeriánová
27.8.2017 11:54
Zuzko, bezvadná reportáž. Nutí k zamysleni, tak doufám, když si neutěšenou situaci uvědomuje AK i s předsedou, tak s tím něco udělají. Díky a díky za fotky.
Jaroslava Handlová
27.8.2017 11:41
Na tyto výstavy jsem jezdívala před třiceti i více lety docela ráda. Ačkoliv nejsem žádný zemědělský odborník, tak jsem tam nějaké zajímavosti vždy našla. Stav našeho zemědělství dokáži posoudit pouze při pohledu na polní plodiny pěstované dříve a nyní. Vadí mi, že např. v kraji Vysočina, dříve vyhlášené bramborářské oblasti, nyní téměř neprojedete nikde kolem žádného většího bramborového lánu. A ceny současného másla také nevypovídají o ničem dobrém pro nás atd. Kladu si stejnou otázku, jako Ty, Zuzko, v nadpisu článku.
Jitka Hašková
27.8.2017 11:16
Výborně! I když práci v zemědělství nerozumím, zažila jsem ji jenom na brigádách a stavěla jsem panáky ze snopů, uvědomuji si velkou jeho důležitost a bolí mně u srdce, když se dozvím o aroganci některých nových vlastníků půdy, že si budou orat, jak chtějí, že jim nikdo nebude nařizovat, že nemají orat brázdy s kopce. Doufám, že tato výstava trochu přispěje k obrození našeho zemědělství.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA