Fotoreportáž: Není malých cílů - ZLATÝ CHLUM
Foto: autorka

Fotoreportáž: Není malých cílů - ZLATÝ CHLUM

27. 8. 2017
cestování
Hodnocení:
(4.8 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Elen, mě tak rozhodila ta rozbitá cesta, že mi ostatní nedostatky naprosto unikly. Naopak se mi dobře posedělo u svačiny, kterou jsme si donesli s sebou a výhledy z rozhledny neměly chybu. Na zpáteční cestě jsem vyšplhala do srázu na borůvky, a když jsem musela dolů, spadla jsem tak nešťastně na záda, že jsem týden měla pocit, že už mě nikdy nepřestanou bolet. Ale už zase skáču přes kaluže a tvoje fotoreportáž se mi také moc líbí.
Lenka Hudečková
Elenko, moc krásně napsaný článek a jako bych šla s Vámi, i díky fotkám...nádhera. Už lituji, že jsme se tam s Jiříkem nevydali..., ale ta vedra... :-(
Věra Ježková
Vtipný text a moc hezké fotky.
Eva Mužíková
Fotky a vyprávění jako vždy moc pěkné. Hlavně že jsi si Elen balancováním mezi těmi kapesníčky něco nenašlápla na botu.
Dagmar Bartušková
A jé, jė, marmeláda show!
Eva Balúchová
Krásný výšlap,krásná příroda,krásné fotky.I rozhledna je moc hezká.Takové WC by mě asi taky vytočilo,cena za sýr bude asi v těch končinách normální,ale vycházka určitě stála za to.
Zdenka Žichovská
Na rozhlednu vedou různé cesty, s Marií jsme šly z Jeseníku - Křížový vrch - Zlatý Chlum - Čertovy kameny - Jeseník.
Marie Novotná
Omluva:chybička se vloudila.automatické přihlašování a klepnutí o jeden řádek-a místo mne je tam profil.Ještě jednou se olouvám.
Společný profil
To je nádhera.Šla jsem na rozhlednu se Zdeňkou po ,,Křížové cestě".Díky za připomenutí.
Jaroslava Handlová
Takové tři rozladěnosti dokáží pokazit dojem z úspěšného zdolání ať malých, či velkých cílů. Podobná nemilá překvapení taky nemám ráda. Tak krásná rozhledna si zaslouží, aby i její okolí bylo na odpovídající úrovni. Elenko, dobře, že upozorňuješ i na ty stinné stránky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%