Foto: autorka
Fotoreportáž: Není malých cílů - ZLATÝ CHLUM
27. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
28.8.2017 14:49
Elen, mě tak rozhodila ta rozbitá cesta, že mi ostatní nedostatky naprosto unikly. Naopak se mi dobře posedělo u svačiny, kterou jsme si donesli s sebou a výhledy z rozhledny neměly chybu. Na zpáteční cestě jsem vyšplhala do srázu na borůvky, a když jsem musela dolů, spadla jsem tak nešťastně na záda, že jsem týden měla pocit, že už mě nikdy nepřestanou bolet. Ale už zase skáču přes kaluže a tvoje fotoreportáž se mi také moc líbí.
Lenka Hudečková
28.8.2017 08:18
Elenko, moc krásně napsaný článek a jako bych šla s Vámi, i díky fotkám...nádhera. Už lituji, že jsme se tam s Jiříkem nevydali..., ale ta vedra... :-(
Eva Mužíková
27.8.2017 21:47
Fotky a vyprávění jako vždy moc pěkné. Hlavně že jsi si Elen balancováním mezi těmi kapesníčky něco nenašlápla na botu.
Eva Balúchová
27.8.2017 20:19
Krásný výšlap,krásná příroda,krásné fotky.I rozhledna je moc hezká.Takové WC by mě asi taky vytočilo,cena za sýr bude asi v těch končinách normální,ale vycházka určitě stála za to.
Zdenka Žichovská
27.8.2017 19:54
Na rozhlednu vedou různé cesty, s Marií jsme šly z Jeseníku - Křížový vrch - Zlatý Chlum - Čertovy kameny - Jeseník.
Marie Novotná
27.8.2017 18:59
Omluva:chybička se vloudila.automatické přihlašování a klepnutí o jeden řádek-a místo mne je tam profil.Ještě jednou se olouvám.
Společný profil
27.8.2017 18:55
To je nádhera.Šla jsem na rozhlednu se Zdeňkou po ,,Křížové cestě".Díky za připomenutí.
Jaroslava Handlová
27.8.2017 18:39
Takové tři rozladěnosti dokáží pokazit dojem z úspěšného zdolání ať malých, či velkých cílů. Podobná nemilá překvapení taky nemám ráda. Tak krásná rozhledna si zaslouží, aby i její okolí bylo na odpovídající úrovni. Elenko, dobře, že upozorňuješ i na ty stinné stránky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA