Foto: autorka
Hnízdění čápů 2017 u nás
26. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
27.8.2017 22:29
To je krásné povídání o čápech, moc se mi líbí a vždy si o nich ráda něco přečtu. Fotky se vám povedly.
Lenka Hudečková
27.8.2017 07:13
Děvčata, i pro mne byli čápi tady v Toužimi novinkou, z Liberce jsem je znala max. tak ze ZOO :-). Jsem tu již 7 let a ještě mě to pozorování neomrzelo :-)
Alena Tollarová
26.8.2017 22:13
Pěkná čapí reportáž. Škoda, že poblíž mého bydliště nikde nejsou, taky bych je ráda pozorovala.
Lenka Hudečková
26.8.2017 17:56
Paní Kollinová, bohužel jsem nebyla přítomna, protože jsem byla v práci, ale ihned po akci, to bylo asi v roce 2014, mi jeden fotograf přinesl fotky z kroužkování. Zajímavá akce...vloni ani letos, kdy sleduji čápy více než dříve, tak se kroužkování asi nekonalo...nebo jestli ano, tak když jsme byli v červenci v Jeseníkách.
Jiří Hudeček
26.8.2017 17:14
Letos jsme měli z čápů radost. Přilétli zřejmě noví, v plné síle a mladí byli také čilí a stále létali a někdy i nám nad hlavami. 22.srpna odlétli a už jsme je neviděli. Tak hodně štěstí....
Zuzana Pivcová
26.8.2017 12:08
Na výletě, kde každé léto pozorujeme čápy na hnízdě, už jsme je neviděly. Podle Tvého článku jsme usoudily, že už odlétli na shromaždiště. To mě uklidnilo, že se jim nic nestalo.
Naděžda Špásová
26.8.2017 11:28
Leni, ti čápi jsou nádherní. Jsou to prostě impozantní tvorové. Taky jsme letos měli to štěstí a v Blatné jsme se s nimi setkali. Máš to moc pěkně udělané. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA