Foto: autorka
Kryštofovo Údolí a Údolská pouť
28. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
22.9.2017 10:52
Děkuji za všechny vaše příspěvky. Mám radost z těch, kterým jsem poodkryla dosud nenavštívené místo, ale stejné potěšení mám i ze vzpomínek na vaše dřívější návštěvy Kryštofova Údolí. *** Lenko, vidíš, jak je ten svět malý! Pozdravuj Dixieland - byli výborní.
Jana Šenbergerová
8.9.2017 19:27
Toto je jedno velké plus íčka, že mohu se známými i neznámými lidmi "prošmejdit" vzdálené kouty naší země, kam bych se sama nikdy nedostala. :-) Díky, Jaruško.
Alena Vávrová
1.9.2017 01:32
Jaruško, Tvůj prima článek a fotky mne opět na chvilku vrátily do Kryštofáku. Byla jsem tam již několikrát v zimě, v létě, na podzim a když jedu vlakem do Liberce, vždycky to krásné údolí dopředu vyhlížím. Muzeum betlémů nemá chybu, jsou tam i dobové dětské hračky a v zimě v adventu je postaven a nasvícen impozantní venkovní tzv. Jírův betlém. Byla jsem tam právě i v roce, kdy byl po zrestaurování po delší době znovu nainstalován.
Hana Lancová
30.8.2017 09:36
Slovy Z. Svěráka:"Jó Kryštofovo Údolí, tam jsme také nebyli!" Už jsem o něm hodně slyšela, ale zatím nebyla možnost je navštívit. Velmi pěkné vyprávění i fotografie. :-)))
Lenka Hudečková
30.8.2017 09:25
A ještě, když vidím fotky, tak se osobně znám s panem Adou Štrejlem, z Diexilendu...a mám (nebo měla jsem) od něho dvě jeho CD :-)
Lenka Hudečková
30.8.2017 09:23
Kryštofovo Údolí je krásná obec, kam jsme rádi jezdili na různé akce, svatby, na chalupu ke kamarádce, na houby a třeba i na medvědí česnek. Jo a asi v 7 třídě nás tam pozvala paní učitelka k sobě na chalupu. To byl snad nejkrásnější výlet v mém životě jako dítěte...
Alena Tollarová
29.8.2017 21:39
Výlet do Kryštofova údolí jsme si naplánovali skoro přesně před rokem s tím, že tam je i výborná restaurace. Bohužel celý den vytrvale lilo a restaurace měla zavřeno. Aspoň jsem postála v přesile německých seniorů před krásným orlojem a pokochala se keramickými poklady. Musím se tam podívat ještě jednou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA