Foto: archiv autorky
Putování po západní Ukrajině - Lvov
23. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
3.9.2017 16:49
Jarmilko, krásný článek o Lvově, tam jsem nebyla. Ale p. Hrdličku znám a to je záruka výborného zájezdu.
Jitka Hašková
24.8.2017 16:39
Byla jsem ve Lvově asi v r. 1974, moc si toho nepamatuji, jenom to, že je to krásné město. Děkuji za hezký článek.
Elena Valeriánová
24.8.2017 16:10
Jarmilko i poslední článek ze zájezdu na Ukrajinu je zajímavý a čtivě napsaný. Děkuji Tobě i autorce fotografií.
Hana Rypáčková
24.8.2017 09:20
Zajímavé postřehy , to "Od Jaseně.." znám, tatínek tam vojančil...Hodně záleží na průvodci....Bylo to jistě bezchybné..
Alena Tollarová
24.8.2017 08:47
Zajímavé vyprávění o kraji, do něhož se dozajista nepodívám a ten třetí puntík si neudělám. Ráda jsem si prohlédla i lvovské obrázky, jen škoda, že kamarádka nezabrala i tu radnici s vysokou věží. Díky za pěkný seriál.
Marie Novotná
24.8.2017 06:54
Moc ráda jsem si přečetla všechny velmi zajímavé články.Cestopisné a poučné mám nejraději.Do mnoha zemí se osobně nedostanu a proto o tom ráda Děkuji.
Jaroslava Handlová
23.8.2017 20:47
Věřím, že celkově to byl zajímavý zájezd, popisovanou oblast znám jen z vyprávění. To tvrzení, že každý středoevropan by měl navštívit Prahu, Krakov a Lvov jsem si přečetla až zde, dosud jsem to neslyšela. Tak Lvov na mne ještě čeká (ale letos to již nedohoním), ale za informace děkuji.
Zuzana Pivcová
23.8.2017 18:07
Celé vyprávění se mi moc líbilo a hodně vylepšilo mé nepříliš velké znalosti o tomto kraji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA