Ilustrační foto: ingimage.com
Jídlo a spánek. Jak spolu souvisí?
20. 8. 2017Na internetu a v časopisech najdeme záplavy rad a tipů na jídlo, díky kterému budeme lépe usínat. Nespavost je totiž něco jako epidemie. Šíří se, trápí čím dál více lidí. Ale kéž by to bylo tak jednoduché, že stačí sníst to či ono a usneme jako miminka. Většina rad je nesmyslná.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Valerie Polášková
26.12.2021 16:51
Suprově napsané. Já si myslím, že na kvalitu spánku má vliv spousta různých faktorů. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že třeba i to, z jakého materiálu má člověk povlečení. Je to asi věc názoru, ale podle mě je nejlepší krepové. Právě proto, když jsem vybírala nové dětské povlečení pro syna na https://www.vesna.cz/detske-povleceni tak jsem se dívala hlavně na materiály a nakonec mu koupila právě to krepové.
Alena Tollarová
21.8.2017 21:07
Na můj spánek to, co večer jím, určitě vliv nemá. Usínám dobře, ale někdy se v noci probudím a zjistím, že mám hlad. Tak se klidně najím.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.8.2017 18:36
V noci spím - tedy nic nejím ale obča se napiji minerálky, pokud se náhodou vzbudím a pak zase spím až do rána. Prášky na spaní zásadně neberu.
Věra Ježková
20.8.2017 13:29
Tři hodiny před spaním poslední jídlo – to je pro mne velice úsměvná představa. Poslední jídlo si dávám před spaním tak půl hodiny. Jinak by mne bolel žaludek a neusnula bych. Žádná doporučení týkající se lepšího usínání na mne nezabírají, musím si to odčekat. Bohužel vstávám i v noci a někdy si tělo nebo duše řekne o něco dobrého. Takže není výjimka, že někdy mezi druhou a čtvrtou ranní si sním třeba jogurt.
Jana Šenbergerová
20.8.2017 13:08
Hlavní problém je v tom, že na každého působí něco jiného. Naštěstí patřím k těm, kteří nemají potřebu jíst v noci a usínají spolehlivě ihned, když se přiblíží k posteli. Z tohoto důvodu nemám ráda večerní oslavy, protože ty mi spaní většinou nabourají.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA