Zlaté Hory a Maria Hilf
Foto: autorka

Zlaté Hory a Maria Hilf

15. 8. 2017
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Korpášová
Tohle místo neznám a nikdy jsem o něm neslyšela.... díky za nové poznání.
Hana Rypáčková
Říkala jsem, že to byl giga výlet..
Lenka Hudečková
Děvčata, děkuji všem za krásné reakce... V jeseníkách bylo prostě skvěle, nejen díky Elence a spol, ale i počasí nám vycházelo dobře..., a to jsme teprve zažili první den dovolené...ještě bude Karlova Studánka, Sovinec, Jeseník Lázně atd :-)
Jaroslava Handlová
Dovolená na krásném místě, čas se skvělými přáteli - co víc si přát? Nádhera! Přímo ve Zlatých Horách jsem ještě nebyla. Měla bych to asi napravit. Krásné fotky jsou výbornou pozvánkou.
Alena Tollarová
Tak tam jsem taky nikdy nebyla ... moc se mi líbí Posvátná studánka. Doufám, že jste se umyli.
Naděžda Špásová
Leni, máš to moc hezky udělané. Ten kostel je fakt parádní. A přátelské setkání bylo taky fajn. Hlavně, že jste si to užili. Fotky jako vždy moc pěkné.
Lenka Hudečková
Zuzko, bylo, Elenka i Jana jsou bezva včetně svých partnerů :-)
Lenka Hudečková
Zuzko, bylo, Elenka i Jana jsou bezva včetně svých partnerů :-)
Zuzana Pivcová
Muselo to být moc pěkné, zvláště s přáteli.
Jana Šenbergerová
Hezká vzpomínka na pěkný den. Jsme rádi, že se vám v Jeseníkách líbilo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%