Foto: autorka
Letní toulání
14. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
31.8.2017 21:28
Soni, tak jsem s tebou procestovala jih Moravy. Moc hezky jsi to napsala a doplnila fotkami.
Jaroslava Handlová
15.8.2017 10:52
Ráda jsem si zavzpomínala na mnoho krásných výletů do těchto končin. Soňo, i přes časté návštěvy této oblasti, jsem ani já nestihla všechno. Klidně a ráda bych jela zase znovu za tou příjemně přátelskou atmosférou, která v tom kraji panuje, i za poznáváním nepoznaného. Máš hezké fotky. Zdar cestování!
Rentierka xx
15.8.2017 10:24
Pani Soňo, hezky jste popsala navštívené místa. Já v tomto kraji bydlím a věřte, že v Lednici je stále co obdivovat a určitě i v jiných místech Moravy. Díky.
Lidmila Nejedlá
15.8.2017 10:10
Moc hezké, Soňo, v krátkém článku je tolik zajímavostí, nadšení i pokory. Krásné fotky, jsi dobrá! Díky.
Anna Čípová
15.8.2017 04:45
Soni, povídání i fotografie velice potěšily. Vrátila jsem se zpátky do míst, kde jsme také byli. Děkuji.
Eva Mužíková
14.8.2017 22:35
Soni žasnu, kolik jsi toho za týden stihla. Fotky jsem si prohlédla dvakrát, nádhera.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA