Můj příběh: Vzpomínka na mládí
ilustrační foto: pixabay.com

Můj příběh: Vzpomínka na mládí

13. 8. 2017
Soutěž pro nováčky
Hodnocení:
(4.9 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Život občas přináší i zklamání. Janino, já oceňuji, že jste otevřela svoji 13. komnatu a o dávné trápení jste se s námi podělila ve svých vzpomínkách. Všechno zlé je pro něco dobré. Tak dál už jen vesele!
Janina Jeřábková
Zdravím vás milé čtenářky a děkuji za komentáře. "Můj příběh"- Tenkrát to veselé nebylo,protože jsem byla mladá,nezkušená, zamilovaná. Vyprávění má konec,jaký má,protože to není pohádka,ale realita.Dnes,s odstupem času vím,že rozvod bylo to nejlepší řešení. Manželství trvalo 15 let.Jsem optimistka a na všem i na tom špatném vidím vždycky něco dobré. Minulost neřeším,to byla jen vzpomínka. Neřeším ani věk,neskuhrám,těším se na každý další den. Z každé maličkosti mám radost.
Soňa Prachfeldová
Paní Janino přeji Vám už jen to lepší !
Zuzana Pivcová
Napsala jste to dobře a beze smutku, i když myslím, že tenkrát to veselé nebylo. Ale mladý člověk má větší odvahu zkoušet to znovu, než lidé v pokročilejším věku. Věřím, že dál už byl Váš život veselejší. A zůstala jste zde, takže jste k tomu měla asi dobrý důvod.
Elena Valeriánová
Váš příběh je čtivý od začátku až do konce. Jen bych mu přála veselejší konec, jako že se stala náprava. Janino, píšete krásnou češtinou, je radost Vaše slova číst. Pro mě je toto jeden z nejlepších soutěžních příspěvků.
Jana Šenbergerová
Příběh neveselý, ale hezky napsaný. Je dobře, že jste na život nezanevřela. Přeji vám všechno nejlepší.
Naděžda Špásová
Janino, moc pěkně napsané. Je to že života a vím jaké to je, když je v rodině alkoholik. Bohužel jsem v tom vyrůstala, takže rozvod byl ten správně udělaný krok. Nesouhlasím s vámi ale v jednom. Na stáří není, aspoň já tok tak vidím, nic krásného. Ale jinak jsem ráda na světě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%