Krátké nebo dlouhé vlasy? Co sluší dámám vyššího věku?
Ilustrační foto: pinterest.com

Krátké nebo dlouhé vlasy? Co sluší dámám vyššího věku?

11. 8. 2017

Čím více je ženě let, tím je pro ni důležitější zabývat se účesem. Toto je jedno ze zlatých pravidel, která vedou k tomu, že se dáma ve vyšším věku může stále cítit půvabná a spokojená. Bohužel, ve skutečnosti je tomu často právě naopak.

móda účesy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Tomanová
A vám, pane Jiráku, by slušela svěrací kazajka a studený obkládek, abyste se vzpamatoval...toto je portál pro aktivní seniory, nikoliv spolek padlých kluků a holek...zase jste to pomotal!
Zdenka Jírová
Pane Honzo Jiraku, nebo kdo jste - jste sprostý vůči ženám. Proč jste na tomto portále? abyste si léčil nějaké své mindráky? Proto jste tu vlastně jako anonym, aby na vás jako nikdo nemohl a vy si mohl vylívat své problémy? Divím se redakci, že to dovoluje.
Věra Ježková
Vždy se mi líbily vlasy kratší než delší. Když dlouhé, tak kvalitní. Myslím, že kratší vlasy u starších žen působí mladistvěji. Mám báječnou kadeřnici, umí skvěle stříhat a barvu mi míchá z několika odstínů; je také velice příjemná. Je ale v důchodovém věku, už si nechala jen několik zákaznic. Držím si palce, aby nemusela ze zdravotních důvodů skončit. Náhradu za nich bych asi hledala těžko.
Marcela Franková
K paní Lakraj - myslím, že si nemusíte nechat na hlavě vyrobit helmu, bohužel za kvalitní služby si připlatíte :) Pane Jiráku, my nemůžeme za váš zbabraný život, tak tu nepruďte :))
honza jirak
ženě po šedesátce sluší rakev
Věra Jaroňová
Věra už jsem hledání dobré kadeřnice vzdala. Když umí celkem dobře ostříhat, neumí nabarvit. Několikrát se mi stalo, že mi prosvítala šedivá pěšinka. Tak jsem nechala vlasy růst, semtam si ostříhám konečky a barvím se taky sama.
Eva Palme
Dobrý den, se zájmem jsem shlédla několik dílů pořadu "Ostříháno". Zde bylo jednoznačně vidět na jak nízké úrovni jsou služby v běžných kadeřnictvích zde. Hrůza. Nejen že kadeřník neumí kvalitně ostříhat, ale ani správně naředit a nanést barvu, natož podle tvaru obličeje a kvality vlasů poradit zákaznici slušivý účes.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%