Foto: autorka
Poprvé (a naposledy) v Ambassadoru - vzpomínka z dětských let
10. 8. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marta Nosková
9.10.2017 21:16
Ještě jednou děkuji všem za komentář. Nejsem žádný spisovatel, mnohem raději fotím, nežli píšu, ale takhle nějak se to v tom Ambassadoru před dávnými roky stalo...
A tak děkuji redakci, že jsem se i já konečně rozhoupala a o vzpomínku se s vámi podělila.
Jaroslava Handlová
12.8.2017 09:41
Návrat do takovýchto vzpomínek je krásný. Marto, jako dítě jsem k hotelům na Václaváku vzhlížela jen s obdivem nad tou krásou. Dovnitř jsem se dostala až mnohem později a jen zcela výjimečně. Dovedu si představit rozpaky otce při pohledu na ten rádoby šik kufřík. Zábavná vzpomínka, dík!
Soňa Prachfeldová
11.8.2017 17:43
krásná vzpomínka a mládí je prostě většinou bezprostřední, bez konvencí a to bylo na všem to nejlepší
Marcela Broumová
11.8.2017 16:56
Moc mile napsaná vzpomínka. Bezvadní rodiče, kteří splní tak neobvyklé přání dcerky. Kdykoliv půjdu kolem Ambassadoru, vzpomenu si na holčičku s kufrem na zavařovačku. Díky, bavím se.
Marta Nosková
11.8.2017 09:26
Děkuji vám všem za komentáře. Mám tady na prázdninách jedenáctiletou vnučku a tak se občas snažím dívat "jejíma očima" a vzpomínky se vracejí ...
Věra Ježková
11.8.2017 09:10
Moc hezké. Přestože jsem v životě samozřejmě spala v řadě hotelů o dovolených nebo při služebních cestách, ještě dnes mne občas napadne, že by bylo fajn strávit jednu noc v nějakém lepším hotelu jen tak, pro změnu a pro radost. Třeba to někdy udělám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA