Ilustrační foto: Delfin travel
V hotelu Thalasia na Mar Menor pohladí tělo i duši
3. 8. 2017Všichni to známe. Jsme unavení, občas máme starostí nad hlavu a energie nám mává odněkud z dálky. A v takových chvílích nastává čas na dovolenou. Pokud toužíte hlavně po klidu a příjemném koupání, je pro vás Mar Menor s léčivými bahenními lázněmi tou pravou destinací. Pusťte si naše nové video z hotelu Thalasia a podívejte, jak si brzy můžete užívat i vy!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Novotná
12.8.2017 09:41
Paní Jarmilo děkuji za info a odpověď. Ale do Mnichova je to pro nás trochu z ruky. Moraváci létají raději z Vídně, nebo Bratislavy. Ale příští rok bych se tam určitě chtěla podívat.
Jarmila Komberec Jakubcová
7.8.2017 09:52
Já jsem na Menor Maru byla s partou nadšenců z Domažlic.Oganizují si to sami a letenky kupují už rok předem cca v říjnu.Tesy objednají přes známé, kteří tam žijí a 14 denní pobyt vyjde na cca 9tis.Kč bez jídla.Jídlo je ve Španělsku stejně drahé asi jako u nás.Létá se z Mnichova. Vše perfektně organizované včetně autobusů.
Dana Novotná
5.8.2017 17:07
Taky bych se tam chtěla podívat, ale s CK Delfin travel určitě ne. Mají všechny zájezdy předražené. Ale zajímá mě, přes jakou CK
jste tam jela Vy. Nebo jenom objednala apartmán a letenku, a jela sama?
Jarmila Komberec Jakubcová
3.8.2017 09:03
Na Mar Menoru jsem byla cca 5x a určitě se tam příští rok vrátím. Jezdím do apartmánů Tesy, kde si sama vařím a jsem v blízkosti jak mrtvého moře, tak Středozemního (přejdu jen ulici). Vypučím i na celý pobyt kolo - všude jsou kvalitní cyklostezky hned vedle komunikací.Mrtvé moře má báječný přístup - jen jemný píseček a velmi teplá voda. Všude je totiž max. pod kolena. Před loni mi ale život otravovalo velké množství medúz. V blízkosti Tes je naleziště černého bahna (zbytek po činnosti odsolovacích zařízení) a i bahno stříbrné, které je spíše na atopické ekzémy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA